חיפוש מתקדם

ארוחת שוק

הכניסו את אחד הטרנדים הכי חמים במסעדות למטבח הביתי ובשלו עם חומרי גלם מקומיים וטריים ישר מהחקלאי. הכי כיף - כשמתמקדים בחומרי גלם כל-כך טריים ואיכותיים צריך מעט מאוד טיפול והתערבות כדי להכין מנות מעולות. נשלים את החוויה עם לגימת יין מקומי משובח. מגיעים ישר מהשדה: סלט צנוניות מרוקאיות, תרד טרי וגבינת פטה לצד פוקאצ'ה ביתית, פסטה פפרדלה בניחוח של עראק, לברק עטוף בעשבי תיבול, קדרה של עוף ופטריות חורש ולקינוח: סלסלות קדאיף עם גלידה ושערות חלבה.

מה שותים?

צילום: גל בן זאב

גמלא השמורה סובניון בלאן 2016

עמוד היין

ארוחה המבוססת על חומרי גלם טריים דורשת יין הנותן דגש ראשון במעלה לפרי – הסוביניון בלאן של סדרת גמלא השמורה הוא אחד היינות הרעננים והמדויקים של היקב.

גמלא השמורה סירה 2013 עמוד היין

מי שמעדיף יין אדום עם נוכחות (אך לא משתלטת) ימצא נחמה גדולה עם הסירה של סדרת גמלא השמורה; קטיפתי, עמוס בטעמים ומאוד ידידותי.

 

 

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *