חיפוש מתקדם

מבשלים עם חלקי פנים: אשכי בקר

מעדן של ממש לכל פודי שאוהב לנסות דברים חדשים
אשכי בקר. צילום: דריה רטינר

אשכים הם מעדן של ממש לכל פודי שאוהב לנסות דברים חדשים – פריכים מבחוץ, רכים ועסיסיים מבפנים ועדיני טעם.
יונתן קוצץ את הנתח לקוביות וצולה אותו עם חלקי פנים נוספים – ממש כמו מעורב ירושלמי, אבל על טהרת הבקר. קרניבורים מתקדמים יכולים לצלות את האשכים בשלמותם על גריל פחמים או לבשל אותם בבישול ארוך – טכניקות שיעבדו היטב עם רוב חלקי הפנים.

חשוב מאוד לזכור שצריך לנקות אותם היטב לפני תחילת העבודה – בשלב זה מומלץ להעזר בקצב שיחסוך לכם המון עבודה.

← מראש עד זנב: לסדרת המדריכים המלאה

ומה עושים עם אשכי בקר? למתכון מעורב חלקי פנים של יונתן בורוביץ’ ←

למתקדמים: אפשר גם לצלות על גריל פחמים

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *