300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, CSCP, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, M2070-740, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 200-125, it exam questions and answers 300-075, 100-105, 300-101, 210-260, exam study guide 300-115, 200-310, 300-135, 300-320, 210-060, 300-070, 200-105, it certification exam 210-065, 1Z0-144, exam certificate MB2-712, 1V0-601, 640-916, 500-007, best exam dumps 200-601, 642-980, sure to pass exam 700-037, H12-224, 70-469, it exam online study PEGACSA71V1, 210-060, testing online 700-001, HP0-M101, 070-483, success pass exam 210-065, EX200, PCNSE7, 070-331, 101-400, latest exam pdf 98-365, 70-494, hotest exam ISSMP, HP0-Y50, 70-462, S90-04A, exam material 250-315, ADM-201, CISSP-ISSMP, remark for it exam 300-465, 648-232, GMAT-QUANTITIVE, MB5-705, E20-324, base on latest exam testing 70-981, 70-466, IREB, 1Z0-584, 810-403, perfect exam certification 642-997, M5050-793, AX0-100, 2V0-641, 300-375, NSE7, professional exam study 2V0-621, 1Y0-253, 070-332, C2040-985, VCS-411, to study to pass 102-400, 350-018, MB6-702, CSTE, get the exam certification 500-260, 300-365, study latest exam 70-331, 300-135, 642-035, 642-889, 210-260, CGEIT, exam study dump GMAT-VERBAL, 2V0-621D, 301B, 70-246, 250-318, latest updated exam 1Z0-062, 1Z0-898, 352-001, C2090-620, SY0-401, 70-346, 400-101, 1D0-635, A00-281, exam study online 1Z0-882, 1Z0-599, C2090-560, 010-151, M70-201, 070-488, 70-489, it certification material A2040-409, 8002, 200-355, 70-247, CAT-140, TB0-103, how to get the exam certificate high-speed 74-343, 70-347, 4A0-100, C2090-611, 7 Years experience 650-195, 640-911, ensure to help student 1Z0-520, HP3-F18, PMP, 200-310, 100% Safe shopping experience 070-417, 1Z0-333, 300-070, CISA, 300-206, There is a same question come twice and there is different answers for both. MB3-861, CWNA-106, Not take the exam yet. Find few incorrect answers in dump. "Relevant Team" helps with that. I am writing my exam on coming Saturday. Hope I will pass. 1Z0-482, EX300, Passed in France successfully ! Thanks 70-498, 220-901, 500-205, 1Z0-058, 1Z0-803, 700-501, This Dump is 100% valid, Pass today. Dump valid. LFCS, 300-115, 70-412, One Year Free Update 070-243, MB0-001, 300-085, 6000+ Products Instant Download 210-451, HP2-N48, 70-486, 70-533, 20+ Representatives Providing 24/7 Support 1Z0-591, 70-980, 300-209, 200-120, 642-584, P2090-095, I pass this morning with 965 points. Thanks for your hard work. VCP550, 70-385, P2090-054, 3I0-012, 365 days Free Update 070-489, 98-364, 70-417, 98-349, 1Z0-102, 3 days of preparation before your test 642-999, 3304, GCIH, ICGB, CAP, 300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 646-580, 70-412, | 74-343, | 070-417, | M70-201, | MB2-708, | HP0-J73, | 1Z0-034, | 1Z0-522, | PRINCE2-Practitioner, | 1V0-605, | 2V0-621, | E20-593, | 640-722, | 70-461, | HP0-Y47, | AX0-100, |

בלי להחזיר קופסאות: כאן תמצאו את האוכל המוכן הטוב בת"א - על השולחן
חיפוש מתקדם

בלי להחזיר קופסאות: כאן תמצאו את האוכל המוכן הטוב בת”א

אנחנו יודעים, לא תמיד יש לכם זמן לבשל. בדיוק בגלל זה אספנו עבורכם מסעדות ומעדניות שמציעות אוכל מוכן לקחת הביתה, ממש כמו של אמא (ואולי יותר טעים), ולא רק בימי שישי!

אתם מארחים הערב ובאמת שתכננתם להשקיע: הכנתם תפריט, ערכתם קניות, אבל נתקעתם בעבודה עד הרגע האחרון; או שאולי אתם סטודנטים חובבי בישול שבמהלך הסמסטר מרימים ארוחות פאר במטבחון התל-אביבי שלכם אבל בתקופת מבחנים אתם משלמים על שחיתות של סמסטר שלם ומתקיימים על פיצה קפואה. בואו נודה בעובדות: גם אם אתם פודיז שלוקחים את עצמם ברצינות, יכול מאוד להיות שנעזרתם פעם-פעמיים (או עשר) בבישולים של אחרים, או במילים אחרות: אוכל מוכן.

אם צירוף המילים הזה זורק אתכם לזכרונות טרופים שכוללים חמגשיות, קציצות ברוטב שמן או אוכל קפוא – אתם יכולים להרגע. כשיוז׳י החלוץ (ממעדניית יוז’י הותיקה) מהווה את האב הרוחני, הגיחו אל אוויר הכרך מסעדות ומעדניות שמציעות אוכל מוכן לקחת הביתה, כזה שישדרג לכם את הקולינריה הביתית א-לה-גורמה.
לקראת סוף השבוע סצינת האוכל המוכן בתל אביב מתעוררת לתחיה, עם עשרות מקומות נהדרים שמציעים לרווקים התל אביביים אוכל כמו של אמא לסוף השבוע – רק בלי להחזיר קופסאות. אבל מה עם מי שמאס בפלאפל או, רחמנא ליצלן, במנה חמה לארוחת צהריים במשרד במהלך השבוע? עבורם החלטנו לכוון את הזרקור אלי מי שאמון על הסירים יום-יום; אלה שאפשר לבנות עליהם שיסגרו לכם פינה בסטייל מיום ראשון הקשוח ועד לחג חמישי.

אולי יעניין אתכם גם:
בנינו עבורכם ארוחות קונספט שלמות לאירוח
אופים ומבשלים עם דובדבנים
הגלידות החדשות של הקיץ

הום מייד

למרות הקלישאה של איש עסקים מצליח שעובר מפרויקטים גדולים וניהול מלונות לעסק קטן של בישול ביתי, אי אפשר לעמוד בפני הקסם של “הום מייד” בשכונת מונטיפיורי. זיו גולדשטיין, מבעלי המקום ולשעבר מנכ״ל מלון ״הנסיכה״ באילת מתייחס למקום כאל ה”בייבי” שלו והתחושה החמימה בהחלט מורגשת: עם קו מנחה של כמויות שמן מזעריות ואפס חומרים משמרים ואבקות, ה״בית הקטן בערבה״ הזה מספק מענה ראוי לאומניבורים, קרניבורים, צמחונים, וטבעונים, וגם למי שסתם אוהב שטעים לו.

מנצח את זה של אמא: תבשיל אורז שהתבשל ארוכות ביחד עם עוף ופירות יבשים, עד שהוא ספג את טעמיהם. יש גם סלט אטריות שעועית עם ירקות שורש ושברי בוטנים שמצליח לא לשחות ברוטב ולשמור על פריכות ממכרת.

אורזים לכם גם: קציצות למיניהן – עוף, דג, הודו – בשרים על פי מבחר יומי משתנה (ביף בורגיניון, כתף, אוסובוקו), פשטידת ירקות, פלפל ממולא, לביבות בטטה, קציצות עדשים, סינייה, כרעי עוף, פירה, סוגי אורז, אנטיפסטי מושקע עם קמצוץ שמן, במיה ברוטב עגבניות, כרובית צלויה בטחינה, אפונה, סלט אבוקדו (מוצק ועשיר עם פלפלים אדומים ובצל), סלטי ירקות למיניהם, בראוניז, גרנולה וחטיף תמרים טבעוני.

ועוד משהו: יש חבילות אוכל ליולדות, סחתיין!

הום מייד [הנציב 18, שכונת מונטפיורי, תל אביב, טל’ 03-6248111]

homemade2_650
הום מייד, השלוחה של המושב בעיר | צילום מתוך עמוד הפייסבוק
homemade1_650
צילום מתוך עמוד הפייסבוק

מנות ממסעדות שיעשו לכם את הקיץ
הפיצות הטובות בארץ

רוטיסרי מילאנו

במעדניה המדוגמת של הצפון הישן, שהיא גלגול משודרג של ״אס״ הוותיקה, אין גבול לעושר. גם כאן בעטו את החומרים המשמרים החוצה, וחרטו על המצקת את נוסחת הבריאות-טריות של הצייטגייסט. בשעת הצהריים משתרך התור אל מחוץ לדלת, ובצדק. הכל טרי-טרי וטעים-טעים, וחוסה בצילו של העוף המסתובב, גולת הכותרת של המקום.

מנצח את זה של אמא: אנטיפסטי יוצא דופן בפריכות ובתיבול הקשוב שלו – לא עוד ירקות מסמורטטים ששוחים ברוטב, אלא ירקות עטופים ברוטב עדין וגרגירי שומשום (אני בחרתי בברוקולי, פטריות, כרוב ניצנים ושעועית ירוקה), שאוכלים בעמידה ואז לוקחים עוד מנה הביתה.

אורזים לכם גם: עשרות סירים, מגשים וקערות הצופנים בחובם מיני קציצות בשריות וצמחוניות, תבשילי בשר וירקות, ספקטרום מסחרר של צלי בשר ודגים, מעדנים מן מהמטבח היהודי, ממולאים, פסטות, נודלס וכופתאות, קובות, סלטים חיים ומבושלים בשפע ומבחר קטניות. מן המדפים והמקררים משקיף על התור מבחר מכובד של דליקטסים מיובאים – צנצנות שימורים, גבינות ומאפים קפואים, לחמם ולהגיש עם פאסון.

ועוד משהו: העוף המסתובב, שנמס בפה כמו חמאה.

רוטיסרי מילאנו [יהודה המכבי 4, תל אביב, טל’ 03-5441166]

new_4_650
צילום מתוך אתר האינטרנט
new_3_650
אוכל מוכן עם פאסון | צילום: גיא פינקלשטיין

הקוקטיילים הקלאסיים הטובים בת”א
המתכונים האהובים של החודש

דליקטסן

גן עדן לפודיז, שיגרום לכם להצטער שאין לכם עשר קיבות. הראש מסתחרר בין המעדנים המשובחים, באחד המקומות שמצליחים להישאר in במשך שנים בעיר הקשוחה הזו. צבעי מאכל וחומרים משמרים – אין. מה שכן יש הן שמועות עיקשות שהמקום מפרנס את תופרות תל אביב המתמחות בהרחבות מכנסיים. דלישס.

מנצח את של אמא: נכון, רוב האמהות לא עמלות על סנט-הונורה בבית, אבל כשעומדים מול הפחזניות האייקוניות עם הגלייזינג של הדליקטסן אי אפשר לחשוב על שום דבר אחר.

אורזים לכם: מרקים, סלטים (כבד קצוץ נהדר!), לביבות, קרפלעך בשר (עדין ונימוח), פסטות, לזניה, רוסטביף, ספייריבס מזוגג, דגים אפויים, כבושים ומעושנים, שפע גבינות קשות ורכות, פשטידות, קציצות לחובבי בשר ולנמנעים מהחי, חמוצים, ממרחים, שימורים בוטיקיים, מעדנים ממחוזות שמעבר לים, עוגות טבעוניות, מאפים אכזריים מכל סוג וצבע, מתוקים מדוגמים כמו בחלונות הראווה של הקונדיטוריות בשווייץ, ואפילו כלי אוכל ומפיות.

ועוד משהו: פרחים, רבותיי, פרחים! אפילו על זה חשבו פה.

דליקטסן [יהודה הלוי 79, תל אביב, טל’  03-9681010]

deli_1_650
אין דיאטה שתעמוד בפני הפחזניות המקורמלות הללו | צילום מתוך עמוד הפייסבוק
deli_3_650
צילום מתוך עמוד הפייסבוק
deli_2_650
גן עדן לפודיז. קל להיכנס, קשה לצאת | צילום מתוך עמוד הפייסבוק

התחלה טובה: 10 רעיונות לארוחות בוקר בריאות
משתתפים בסקר השניצל הגדול וזוכים בפרסים!

OH mama

ממקום מושבה ברחוב בן יהודה, הבת המתברגנת של ״סבתות מבשלות״ משוק הכרמל מנגישה למרכז תל אביבים קולינריה ביתית שמתפצחת בפה מרוב טריות. הכל, כולל הסלטים, מוכן במקום, כשהרעיון הוא להציע ״מטבח של אמא״ משודרג ומודרני, עם אופציות בריאות וטבעוניות שזורמות עם רוח הזמן, ולא נתקעות בפולין ומרוקו של המאה שעברה.

מנצח את של אמא: קציצות בקר, נימוחות שזה פשע.

אורזים לכם: רכזו בדמיונכם את כל הארוחות שאכלתם בבית אמא אי פעם. יש? אז כזה. מיני קציצות וקבבים, שניצל, דגים ברוטב ובשרים צלויים, תוספות שעושות חם בלב – מתפוחי אדמה ואנטיפסטי מושקע ודל בשמן, דרך אפונה עדינה (ומצוינת), פסטות ברוטב ועלי גפן ממולאים, וכלה בכל הסלטים והחמוצים האלה שאמא אלופה בהם. החך מרגיש שהכל כאן נעשה באהבה.

ועוד משהו: מקרר עם מבחר מרשים של סלטים ביתיים, מוכנים להעמסה.

OH mama [בן יהודה 69, תל אביב | דניאל פינת הכרמל, תל אביב | בקרוב – סניף בקינג ג׳ורג׳, תל אביב]

homama3_650
המטבח המודרני של אמא | צילום מתוך עמוד הפייסבוק
homama2_650
צילום מתוך עמוד הפייסבוק
homama1_650
המבחר, הו, המבחר! | צילום מתוך עמוד הפייסבוק

דליקטסים

זהירות, מהמם! בדליקטסים, המעדנייה החדשה של נאור דורני, לשעבר הסו שף של מסעדת ״ברטי״, ממתין לכם מבחר שלא ניתן לעכל בפעם אחת, תרתי משמע. כאן תמצאו אוכל ביתי מוכן ברמה גבוהה לצד מוצרי גורמה מיובאים ומקומיים, שיעזרו לכם לרקוח מעדנים במטבח הביתי. מומלץ לפנות לתענוג שעה לפחות. ויש עוד בונוס, יושבים? כשר.

מנצח את של אמא: קציצות קינואה וחמוציות אפויות, מתקתקות וממכרות (מעדותה של קרניבורית).

אורזים לכם: פשוט הכל. בגזרת האוכל המוכן מדגמן שפע של בשרים, עופות ודגים בהתגלמותם של קציצות, צלי, שניצל, מוסקה וכל הדברים האלה שעליהם העולם עומד. תוספות של אנטיפסטי, בורגול (נהדר), אורז עם ירקות וחומוס (חובה) וסלטים טריים מבוססי תפוחי אדמה, טחינה וחצילים (לא לפסוח על הפרשנות המקומית לקולסלאו – סלט מתפצח ונטול מיונז של כרוב עם סלרי, פטרוזיליה ואגוזי מלך) – בכל מנה שנטעמה הורגשה חתימה של המקום.

ועוד משהו: על המדף ובמקררים מתגלה עושר מפתיע מכל טוב: פסטות בוטיקיות קפואות, גבינות, נקניקים ודגים כבושים, זיתים ופירות יבשים, עוגות קרם שלמות הנשמרות במקרר נפרד לצד עוגיות ופטיסיירים משובבי נפש, מיצים טבעיים, מגוון עצום של צנצנות ושימורי גורמה, ממרחים, ריבות וכל חומר גלם שגרגרן אמיתי יכול לבקש מפיית השיניים.

דליקטסים [החשמונאים 95, תל אביב, טל’ 03-9797930]

newdeli_1_650
צילום: מתוך עמוד הפייסבוק
newdeli_4_650
צילום: מתוך עמוד הפייסבוק

10 סלטים אסייתים לעונה החמה
כך תכינו טארט טאטן מושלם

סוליקה

למעדנייה הדנדשה והמסקרנת שלו קרא אבי ביטון ״סוליקה״, על שם סבתו מצד אביו. לאחר שמיצה את תפקיד השף ב״אדורה״ ז״ל, הלך ביטון על הדבר הכי שורשי שיש, ובמקום החדש שפתח ברמת אביב הוא מציע דליקטסים ביתיים נפלאים (וכשרים!). מרוקאי גורמה, הגורמט הכי שיק בשכונה.

מנצח את של אמא: קציצות דגים ברוטב מרוקאי על אורז לבן. זה חוקי הדבר הזה?

אורזים לכם: מבחר של תבשילי בשר ברוטב וקציצות (שוות), פסטייה עוף ופירות יבשים, שניצלים שמוכנים ברגע ההזמנה, עוף מסתובב עם תפוחי אדמה (מצוינים), דגים כבושים ומגוון סלטים טריים ונהדרים (״סלט ברזל״ המרענן הוא בגדר חובה: כרוב, חמוציות, עשבי תיבול ואגוזים פריכים קצוצים דק-דק ברוטב מתקתק ועדין). ניתן לקחת או לאכול במקום, ובקרוב גם לדחוס את המטעמים אל תוך כריך. אם תצליחו להתיק את המבט מוויטרינת האוכל המוכן תגלו מבחר גבינות שהוא חלומם הרטוב של פודיז חובבי גבינות. כשמסיימים לשטוף את העיניים, עוברים אל ממלכת מזונות המדף, העמוסה ביינות מובחרים, פחי שמן זית ישראלי, פסטות, רטבים ותבלינים שייתנו בוסט איכותי למזווה. אל אלה מצטרפים מיני חמוצים, עוגיות וממרחים, ואפילו סירים ומחבתות. ראוי לציון – שירות נעים ומגדיל ראש להפליא.

ועוד משהו: קונפיטורות ביתיות בצנצנת, מעשה ידיו של אבי. הכי בית-סבתא.

סוליקה [איינשטיין 7, תל אביב, טל’ 03-9595525]

new_1_650
צילום: גיא פינקלשטיין
new_2_650
פודיז חובבי גבינות? תנשמו עמוק | צילום: גיא פינקלשטיין

רגע, יש עוד:
לעולם בעקבות המשמש
לא רק עם טחינה: 10 מתכוני חצילים
עדיין לא הזמנתם את הגיליון החדש שלנו?

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים