חיפוש מתקדם

עם הרבה חמאה: מה מגישים בבראנץ’ החדש של בר א-וין?

תשכחו מארוחת בוקר בריאה עם סלט קצוץ בצד - הבראנץ' החדש של "בר א-וין" הוא כולו מנות קטנות ומושחתות, עם צלוחית חמאה בצד

בראנץ' ב בר א-וין
יום שבת, 12:00. הבראנץ’ של “בר א-וין” נפתח זה עתה לראשונה לקהל הרחב והמארחת כבר עומדת מול תור סועדים רעבים, בידה האחת לוח כתיבה ובו רשימת המתנה מתארכת ובשנייה טלפון שלא מפסיק לצלצל.

זה לא מפתיע; לפני שנתיים, יצר עינב אזגורי את בראנץ’ השיכורים של הסרווסריה שהפך מוקד עלייה לרגל לבליינים רעבים, ומאז פתיחת “בר א-וין” הוא פיזר הבטחות לבראנץ’ חדש. הציפייה הגיעה לשיאה בשבועות האחרונים, בהם התמלא חשבון האינסטגרם של אזגורי בטיזרים בצורת תמונות אומלטים ולובסטרים פוטוגניים.

רוב המנות בתפריט הבראנץ’ קטנות עד בינוניות, כאלה שמתאימות לחלוקה בין כמה סועדים שרוצים לטעום כמה שיותר: צמד ביצים רכות עם מקלות בריוש קלוי (32 שקל); קרוקטים מבשר לחי עגל רך ומתמסר שמוגשים עם תלולית בצל כבוש מתקתק וחרדל חזרת (37 שקל); פרוסות רוסטביף טבולות בציר בקר מבהיק וריחני שלצידן יורקשייר פודינג ספוג בנוזלי הציר (66 שקל); קרוק מאדאם שמשכשך גם הוא באותו ציר נפלא (43 שקל); הגוז’ר הנפלא המוכר מתפריט הערב (26 שקל) ועוד.
בתפריט תמצאו גם מגוון קרפים מלוחים מקמח כוסמת ממולאים בנדיבות בשינקן, סלמי, אמנטל, מוצרלה וצ’דר (38-51 שקל) וקרפים מתוקים עם פטיסייר תפוז מעודן, סוכר, קינמון ורום וגם כמה שיצליחו להושיב את הילדים לשולחן – פטיסייר אוראו, חמאת בוטנים ותותים או נוטלה ומרשמלו (26-32 שקל).
מי שכבר שיחרר את החגורה ומחפש קינוח סולידי יותר, ימצא מדלנים שמנמנים עטופים בשכבת סוכר מתפצח, עם תוספת חמאה כמובן (34 שקל).

קרוק מאדאם… השמועה אומרת שבקרוב יהיה פה בראנצ’

A photo posted by Enav Ezagouri (@enav42) on

המנות הקטנות והישיבה ברחבה הנעימה הופכות את הבראנץ’ של “בר א-וין” לארוחת טעימות ארוכה ומענגת – מזמינים הרבה מנות קטנות שזורמות לשולחן בקצב איטי; מוסיפים עוד אויסטר, קרוקט שמתחסל בשתי נגיסות או גוז’ר לנגב איתו את הצלחת; בין מנה למנה שותים כוס יין, בלאדי מרי או סנגריה אדומה וגולשים בנינוחות אל שעות אחר הצהריים.

[ימים שישי ושבת, 17:00-12:00. כדאי להזמין מקום מראש. רוטשילד 7, תל אביב 050-3366622]

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *