חיפוש מתקדם

בראנץ’ שבת

בוקר שבת הוא הזמן היחיד בשבוע שבו מותר ואפילו רצוי להתחיל את היום עם ארוחה ענקית ועתירת פחמימות ואולי אפילו לחבר אותה עם ארוחת הצהרים (כך בעצם נולד הבראנץ'). חשוב לבנות תפריט שמשלב בין מנות קלילות למושחתות (כדי שבכל זאת יהיה אפשר לקום מהשולחן) ולא לשכוח את היין שיהפוך את הבילוי ליד השולחן לעוד יותר מענגת. שבת בבוקר יום יפה עם שקשוקה תרד, בייגלה ירושלמי במילוי גבינות, וופל בלגי מלוח עם סלמון מעושן, סלטים ירוקים ולקינוח: פרנץ' טוסט הקינוח המועדף של בראנץ'

מה שותים?

צילום: גל בן זאב

 ירדן בלאן דה בלאן 2009 עמוד היין

מבעבע נפלא שמסוגל ללוות ארוחה שלמה. תנו לנו אותו ונסתדר מהבוקר ועד בכלל. הבועות המאוזנות מרעננות את החיך בין הלעיסות והיין מסוגל להפוך כל ביס לטעים יותר.

הר חרמון מוסקטו 2016 עמוד היין

לפתוח את הבוקר בצורה קלילה ונעימה עם יין מתוק ומעט מבעבע. השנה היקב הוציא בפעם הראשונה גרסת מיני של היין בקבוק 330 מ”ל עם פקק מתברג, להנגשת החוויה.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *