חיפוש מתקדם

“בר מארץ היין” בנמל ת”א

יין טוב מול הים, מוזיקה נעימה, סדנאות יין ומתחמי טעימות במגוון נושאים, יקב רמת הגולן מזמין אתכם לבר יין גדול ויוצא דופן בנמל תל-אביב לחגוג את תחילת הקיץ

יקב רמת הגולן, מגיע לנמל תל אביב בפעם הרביעית עם “בר מארץ היין” שישתרע על פני שטח של 2,000 מטר במתחם הדק הגדול של נמל תל אביב (בסמוך לשוק הנמל). הפסטיבל יציע למבקרים חמישה ברי יין ייחודיים בעלי קונספט טעימות שונה ומתחם סדנאות שיציג כל ערב סדנאות מעניינות במיוחד.
האירוע יצוין השנה בסימן השקת ירדן קצרין 2013, היין האייקוני של היקב, אשר ייחשף לקהל הרחב בסדנה חווייתית.
לצד בר מארץ היין, יוכלו ליהנות המבקרים מסרטי תעודה מוסיקליים שיוקרנו בסמוך, במסגרת פסטיבל דוקאביב.

האירוע יתקיים במשך 4 ימים בין התאריכים ה- 14-17.5 בין השעות 19:00 ועד 23:00. 

הטבה מיוחדת לחברי מועדון פודי! רוכשים טעימות ל-2 ברים ומקבלים טעימה בבר נוסף לבחירה. למימוש ההטבה לחצו כאן והזינו את הקוד foodies בשדה “קוד קופון”.

namal_650

5 ברי יין ייחודיים בהשראת עולם הקולנוע:

  • החיים בבועה / The Bubble בר יינות מבעבעים בגוונים לבנים וורודים. מחיר: 30 ₪ לסבב טעימות.
  • לבן זה האדום החדש / White is the New Red בר השם במרכז את הזנים הלבנים, שזה מכבר אינם הערת שוליים, אלא אמירה חזקה, מרתקת ומרובת פנים אשר צוברת תאוצה. מחיר: 30 ₪ לסבב טעימות.
  • משחקי הכס/ Game of Thrones בר המציג זנים אדומים המתחרים על ליבו של הקהל במשחק חושני של גוונים וסגנונות. מחיר: 30 ₪ לסבב טעימות.
  • קלוז אפ / Close Up יציע טעימה של יינות מחלקות נבחרות ברזולוציות חדות ומעמיקות. מחיר: 45 ₪ לסבב טעימות.
  • מלך היינות / Lord of the Reds בר השם במרכז הבמה את ירדן קברנה סוביניון, שהתחיל את מהפכת היין בישראל והביא ליקב ולתעשיית היין הישראלית הכרה בינלאומית. מחיר: 45 ₪ לסבב טעימות.

 

סדנאות שיתקיימו במהלך השבוע:

  • “ירדן קצרין 2013 – האלמנט החמישי” היין האייקוני בהשקה ראשונה מסוגה, בה נלמד על היין ועל החלקים המרכיבים אותו. סדנא בהנחיית צוות הייננים. יום א’ 14.5 21:30, יום ב’ 15.5 21:30, יום ג’ 16.5 21:30. יום ד’, 17.5 21:30 עלות: 60 ₪.
  • אומנות הטעימה טעימה עיוורת של אדומים ולבנים אשר אינה מושפעת מתוויות ודעות מוקדמות. סדנא בהנחיית רועי יניב יום ג’ 16.5 20:00. עלות: 30 ₪.
  • “כרם בראון” הבשורה החדשה של היקב בסגנון הטיפול, הגידול ויצירת יינות Vineyard Designated.
    יום ב 15.5 20:00. עלות: 60 ₪.
  • מי הזיז לי את היין מהגבינה? התאמת יינות לגבינות – זה לא מה שחשבתם. בהנחיית רועי יניב וערן יעקבס – מחלבת יעקבס. (40 דקות) יום ד 17.5, 20:00 עלות: 30 ₪.

להרשמה לסדנאות לחצו כאן.

ביקרנו באירוע, נהננו מהיין, מהגבינות והאווירה הנהדרת. תראו בעצמכם:

yekev_1_650

yekev_2_650yekev_5_650

yekev_4_650 yekev_3_650

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *