חיפוש מתקדם

טאץ’ חגיגי לארוחה: 10 רעיונות לשדרוג מנות ראשונות עם בשר בקר

מה משותף לפירה תפוחי אדמה, כרובית צלויה וסלט ירוק? את כל המנות הראשונות האלו ועוד תוכלו לשדרג בקלות בעזרת בשר בקר ישראלי טרי ולקדם אותן למעמד של מנות עיקריות בשולחן החג.

בארוחת החג נוהגים להגיש מספר לא מבוטל של מנות. במקום לעבוד קשה תוכלו לשדרג בקלות תוספות ומנות ראשונות יומיומיות ולהגיש אותן כמנות עיקריות – בעזרת תוספת קטנה של בשר בקר ישראלי טרי. את הפירה הקבוע של ארוחת הצהרים ארז קומורובסקי משדרג בעזרת עצמות מוח (ואופן הכנה גאוני), את הכרשה העדינה ממלאים בתבשיל זנב שור ואת הפטריות או הכרובית השלמה ממלאים בבשר בקר טחון וגורפים מחמאות מהאורחים.

← בשיא הנינוחות: ארוחת החג של שי לי ליפא
הנתחים הסודיים של הבקר שכדאי לכם להכיר

אולי יעניין אתכם גם:
איך תקנו בשר בקר איכותי לחג?
← הכי מתוק שיש: קינוחי החג הטובים של הקונדיטוריות
← ארזתם לבד? 15 רעיונות למתנות חג מקוריות שתכינו בעצמכם

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *