חיפוש מתקדם

דאונטאון מרקש

השף רן שמואלי ושף עומר אבישר משיקים בחלל האירועים "קלארו למטה" סדרת ערבי משתה קולינריים בשיתוף מיזם EatWith. הערב הראשון - ביקור במרקש

דאונטאון מרקש
ב”קלארו למטה”, חלל האירועים של מתחם קלארו בתל אביב, תתקיים סדרת ערבי אוכל חודשיים בהשראת שווקים ומטבחים חובקי עולם. במהלך כל אירוע, שיתמקד כל פעם באזור קולינרי אחר, יערך משתה מרהיב, עשיר, מושחת ומלא בטעמים בו האוכל זורם בשפע וללא הגבלה לאורך כל הערב. הערב הראשון אשר יתקיים בתאריך 11.08.16 מבטיח לסחוף את הסועדים למסע סוער של טעמים, אלכוהול ומוזיקה בהשראת האווירה הקסומה של סמטאות ושווקי מרקש, כאשר הכניסה אליו הינה בהזמנת כרטיסים מראש.

משני המטבחים הפתוחים שבחלל, יוגש התפריט העשיר אותו בנו השפים רן שמואלי ועומר אבישר, המורכב ממנות הדגל של המטבח המרוקאי, בדגש על מנות שוק מסורתיות בביצוע עילי ומוקפד, שיוגשו באופן חופשי ובשפע לאורך כל הערב. המטבח המרוקאי מתבסס על שילוב השפעות וזרמים של המטבח הערבי והאפריקאי עם השפעות ים תיכוניות ומזרח תיכוניות, כאשר במהלך השנים עוצב המטבח בשווקים השוקקים ובארמונות המלוכה של הערים פאס ומרקש. מטבח זה מתאפיין בשימוש במיני תבלינים רבים ומגוונים ובשיטות צלייה ייחודיות, באפייה על אבנים לוהטות (של לחמי הפרנה המפורסמים) ובבישול ארוך בכלי הטאג’ין הייחודיים בעלי המכסה החרוטי.

מכירת הכרטיסים לאירוע תתקיים באתר EatWith, זירה קהילתית המחברת בין בשלנים ושפים לחובבי קולינריה לארוחות פופ אפ וחוויות קולינריות בבית השף הפועלת בהצלחה ב-160 ערים ברחבי העולם.

דאונטאון מרקש1

לאורך הערב תוגש ארוחה מרוקאית שופעת המורכבת ממגוון רחב של מנות:

מרק ח’רירה מסורתי מרק הדגל של המטבח המרוקאי, עשיר בקטניות, ירקות ובשר. עמדת גריל פחמים שתפיק במהלך כל הערב מגוון של ירקות, שיפודים לוהטים של חלקי פנים (שקדים ומוח) ופירות ים לצידם יוגש סלט טאבולה שופע בעשבים עם אריסה, סלסה, כוסברה ולימונים.
עמדת קוסקוס ענקית עם מבחר תוספות, קציצות דגים, עופות, טאג’ין ענק שופע במגוון ירקות, פירות יבשים, חומוסים, לימונים כבושים, זיתים ועוד.
ערימות של פיתות דקיקות ופרנות לוהטות מהטאבון, מגוון סלטים: סלט גזר, סלקים בכמון, מאשוויה, סלט מנגולד, בטטה קסביה, פלפלים חריפים קלויים, צוואר טלה בבישול ארוך בליווי לאפות קטנות, מטבוחה, גזר חריף והדרים, סלט לימונים, סבזי,פסטיות מסתובבות.
בגזרת הקינוחים: מופלטות חמות לצד מבחר של ריבות מרקחות ודבש, גלידות של תמרים ופירות יבשים, ספינג’, עוגיות מרוקאיות, פלאן סחלב, עוגת סולת ומלבי.

מחיר כרטיס: 385 ₪

רכישה דרך הקישור- https://www.eatwith.com/offering/14664/

*בתאריך 29.9 יתקיים הערב השני בסדרה- ערב שיוקדש לשוק היווני, ניתן לרכוש כרטיסים, כבר עכשיו.

קלארו [הארבעה 23, פינת דוד אלעזר, תל אביב. טלפון 03-6017777]

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *