חיפוש מתקדם

הכי אהבתם: המנות האהובות מכל הזמנים

השבוע ב"על השולחן ברשת": החלטנו להקדיש את הניוזלטר למתכונים האהובים ביותר מכל הזמנים שפורסמו ב"על השולחן", שזכו למעמד של כבוד במטבחים שלכם. יש לכם מתכונים נוספים שהפכו לבני בית בשולחן שלכם? שתפו אותנו בתגובות או בעמוד הפייסבוק.

חברות וחברים יקרים,
מעת שיצאה ההודעה על הפסקת פעילות המגזין במתכונתו הנוכחית, זורמות אלינו אינסוף תגובות – אוהבות, מפרגנות וגם עצובות. אין מילים לתאר כמה זה מרגש, מחמם את הלב וממלא אותו בגאווה. תודה!
למרות העצב, חשוב לנו להעביר מסר אופטימי. ראשית, לא ויתרנו, ואנחנו ממשיכים לחפש פלטפורמה שתאפשר את המשך קיומו של מפעל חיינו. שנית, אנחנו לא מותירים אחרינו חלל ריק: אתר האינטרנט שלנו – עתיר תכנים ומתכונים – ממשיך לפעול והניוזלטרים ימשיכו להגיע אליכם כסדרם.
את הניוזלטר הנוכחי רצינו להקדיש למתכונים האהובים ביותר מכל הזמנים שפורסמו ב”על השולחן”, שזכו למעמד של כבוד במטבחים שלכם.

אנחנו לא נפרדים, רק משנים סטאטוס,
ז’אנה ואילן גור
ומשפחת “על השולחן”

מתכון הפולחן ללחם פראי – בלי לישה ובלי כישלונות 

לא היה פשוט לבחור:

עוד דברים טובים לסופ”ש:

 

אולי יעניין אתכם גם:
← ממציאים את העוף מחדש: מנות העוף הטובות ביותר בת”א
← אופים עננים: הרפתקת המרנג הגדולה
← ריפוי בקיפול: פרויקט הכיסנים הגדול

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *