300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, CSCP, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, M2070-740, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 200-125, it exam questions and answers 300-075, 100-105, 300-101, 210-260, exam study guide 300-115, 200-310, 300-135, 300-320, 210-060, 300-070, 200-105, it certification exam 210-065, 1Z0-144, exam certificate MB2-712, 1V0-601, 640-916, 500-007, best exam dumps 200-601, 642-980, sure to pass exam 700-037, H12-224, 70-469, it exam online study PEGACSA71V1, 210-060, testing online 700-001, HP0-M101, 070-483, success pass exam 210-065, EX200, PCNSE7, 070-331, 101-400, latest exam pdf 98-365, 70-494, hotest exam ISSMP, HP0-Y50, 70-462, S90-04A, exam material 250-315, ADM-201, CISSP-ISSMP, remark for it exam 300-465, 648-232, GMAT-QUANTITIVE, MB5-705, E20-324, base on latest exam testing 70-981, 70-466, IREB, 1Z0-584, 810-403, perfect exam certification 642-997, M5050-793, AX0-100, 2V0-641, 300-375, NSE7, professional exam study 2V0-621, 1Y0-253, 070-332, C2040-985, VCS-411, to study to pass 102-400, 350-018, MB6-702, CSTE, get the exam certification 500-260, 300-365, study latest exam 70-331, 300-135, 642-035, 642-889, 210-260, CGEIT, exam study dump GMAT-VERBAL, 2V0-621D, 301B, 70-246, 250-318, latest updated exam 1Z0-062, 1Z0-898, 352-001, C2090-620, SY0-401, 70-346, 400-101, 1D0-635, A00-281, exam study online 1Z0-882, 1Z0-599, C2090-560, 010-151, M70-201, 070-488, 70-489, it certification material A2040-409, 8002, 200-355, 70-247, CAT-140, TB0-103, how to get the exam certificate high-speed 74-343, 70-347, 4A0-100, C2090-611, 7 Years experience 650-195, 640-911, ensure to help student 1Z0-520, HP3-F18, PMP, 200-310, 100% Safe shopping experience 070-417, 1Z0-333, 300-070, CISA, 300-206, There is a same question come twice and there is different answers for both. MB3-861, CWNA-106, Not take the exam yet. Find few incorrect answers in dump. "Relevant Team" helps with that. I am writing my exam on coming Saturday. Hope I will pass. 1Z0-482, EX300, Passed in France successfully ! Thanks 70-498, 220-901, 500-205, 1Z0-058, 1Z0-803, 700-501, This Dump is 100% valid, Pass today. Dump valid. LFCS, 300-115, 70-412, One Year Free Update 070-243, MB0-001, 300-085, 6000+ Products Instant Download 210-451, HP2-N48, 70-486, 70-533, 20+ Representatives Providing 24/7 Support 1Z0-591, 70-980, 300-209, 200-120, 642-584, P2090-095, I pass this morning with 965 points. Thanks for your hard work. VCP550, 70-385, P2090-054, 3I0-012, 365 days Free Update 070-489, 98-364, 70-417, 98-349, 1Z0-102, 3 days of preparation before your test 642-999, 3304, GCIH, ICGB, CAP, 300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 646-580, 70-412, | 74-343, | 070-417, | M70-201, | MB2-708, | HP0-J73, | 1Z0-034, | 1Z0-522, | PRINCE2-Practitioner, | 1V0-605, | 2V0-621, | E20-593, | 640-722, | 70-461, | HP0-Y47, | AX0-100, |

המדריך לאפייה צורנית - על השולחן
חיפוש מתקדם

המדריך לאפייה צורנית

סביר להניח שכבר אפיתם רולדת שמרים או שתיים בחיים שלכם. הגיע הזמן להתקדם למשהו קצת יותר נועז, למשל רוגלעך שמחוברים יחדיו לעוגת פרח מרהיבה או עוגת קראנץ קלועה לחלה עגולה מפוארת. אתם מוזמנים להצטרף אלינו להרפתקת אפייה מתגמלת במיוחד.

נפתח בבשורות טובות: צורות הקליעה שמציג ברי סייג אינן מורכבות כלל, וכל מה שנותר לכם הוא לעקוב אחרי ההסברים. סייג מציע ארבע דרכים לעצב את עוגת השמרים שלכם כך שתראה כאילו יצאה היישר מויטרינה של קונדיטורית עילית, וזה בלי להפעיל מיקסר בכלל! לקסם הבא תזדקקו לשני מרכיבים בלבד: בצק מוכן ומלית לפי טעמכם, ובקרוב תוכלו ליהנות מעוגת שמרים מעוצבת ומרשימה מעשה ידכם. כל שנותר לכם הוא לקצור את המחמאות (ולנקות את הפירורים).

מתכונים וטיפים נוספים מחכים לכם במתחם האפייה היצירתית
עדיין לא הזמנתם את הגיליון החדש?

קראנץ שיבולת

  1. פורשים את הבצק המוכן על משטח עבודה, מחלקים למלבנים בגודל 20×25 ס”מ. מניחים את המילוי לכיסוי אחיד.
  2. מגלגלים כל מלבן בצק ממולא לרולדה ומניחים את הרולדות בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהן רחוקות זו מזו.
  3. חותכים את חלקה העליון של הרולדה במספריים חדים בזווית של 45 מעלות לפרוסות בעובי 4-3 ס”מ אך לא עד הסוף. את הפרוסות שנוצרו מזיזים פעם לימין ופעם לשמאל — כך תתקבל צורה של שיבולת.

bari1_650

חלה עגולה

הצורה כאן היא של חלה עגולה, אולם הרצועות שמהן קולעים את צורת החלה הן של בצק ומלית גלויה, כך שבתום האפייה מעטרים את המאפה פסים דקיקים. כך מכינים:

  1. פורשים את הבצק המוכן על משטח עבודה, מחלקים למלבנים בגודל 20×25 ס”מ. מורחים מהמלית בצורה אחידה ומגלגלים כל מלבן לרולדה הדוקה. חוצים כל רולדה בסכין במרכז לאורך. יתקבלו 4 חצאי רולדה.
  2. מסדרים את חצאי הרולדות בצורת שתי וערב לקבלת צורה של “סולמית”. מצליבים כל 2 רצועות מקבילות, כך שהרצועה שהיתה למטה עולה מעל הרצועה שמקבילה לה. ממשיכים כך עם צמדי הרצועות המקבילות עד שנוצרים 4 סטים חדשים של רצועות מקבילות. ממשיכים להצליב כל שתי רצועות מקבילות עד שהרצועות מתקצרות מאוד ואי אפשר להצליב אותן. דוחפים בעדינות את הקצוות שנותרו מתחת לעוגה.

bari2_650

עוגת רוגלעך

  1. פורשים את הבצק המוכן על משטח עבודה, ומורחים את המלית בצורה אחידה.
  2. חותכים את המלבן לרצועות בגובה 8 ס”מ ובעזרת גלגלת פיצה יוצרים מכל רצועה משולשים שבסיסם בגודל 4 ס”מ. מגלגלים את המשולשים לרוגלעך מהודקים.
  3. מסדרים שכבה של רוגלעך בתבנית משומנת מבחוץ פנימה בצורה צפופה. מסדרים שורה שנייה פנימה לתוך התבנית, כך שמחצית מהרוגלעך עולים על השורה החיצונית. ממשיכים כך עד שהתבנית מלאה.

למתכון המלא הקליקו כאן
bari3_650

מקלעת שמרים

  1. פורשים את הבצק המוכן על משטח עבודה. מסדרים במרכז המלבן מהמלית לאורך הבצק וברוחב 8 ס”מ.
  2. יוצרים בבצק חתכים אלכסוניים עם סכין חדה או גלגלת פיצה בעומק 8 ס”מ משני הצדדים לכל האורך במרווחים של 3-2 ס”מ. מניחים על המלית רצועה מימין ומעליה רצועה משמאל וחוזר חלילה עד שמסיימים. מניחים את המקלעות בתבניות משומנות היטב.
    bari4_650

עשינו לכם חשק? יש עוד:

אולי יעניין אתכם גם:
למאפים מרשימים נוספים הקליקו כאן
מתכוני אפייה נוספים של ברי סייג מחכים לכם כאן
המדריך השלם לטארט טאטן

מתוך גיליון 277, מרץ 2014: אופים עם שמרים להזמנת הגיליון
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים