חיפוש מתקדם

חדשות אוכל: טעם חדש ומפתיע לבן & ג’ריס

המהלך המפתיע של בן אנד ג'ריס שישפיע על המעריצים ברחבי העולם, הסוכרייה הביזארית שנולדה כמחאה על מתוקי חג המולד והמרק הביזארי של השנה - חדשות אוכל עולמיות יוצאות לדרך

המתנה המתוקה-חמוצה של סנטה

יש סיכוי טוב שבשורה החמישית אתם עומדים לעזוב את הכתבה הזאת תוך מלמול כמה מילות תוכחה לעבר מסך המחשב. בכל זאת, לא בכל יום ראשון אתם פוגשים ממתק שיגרום לכם להירתע ואז להיכנס לאמזון ולהזמין 2-3 משלוחים. האמריקאים כמו האמריקאים אוהבים לחגוג בגדול, וכאקט מחאתי על קיתונות עוגיות הג’ינג’רברד המתוקות ופסלי השוקולד המסורתיים שעומדים להציף את השוק בחג המולד, המציאו סוכריות מקל סבא בטעם מלפפון חמוץ. הרעיון: לשלב בין הסוכרייה המפוספסת בצבעי אדום – לבן, אחד מסמלי החג הבולטים, לנשנוש המזוהה גם הוא עם סבא מולד. התוצאה: תלוי את מי שואלים. חלק מהטועמים מלינים על טעם עדין מדי ונטול נוכחות של שמיר, דבר שפוגע בדמיון לנשנוש החמוץ האהוב. ביקורות אחרות ונלהבות יותר משבחות את החמצמצות העדינה של הממתק הירקרק, שמהווה מתנת חג אידיאלית עבור אלו שאינם מכורים למתוק.

מלכת העוגות המוגזמות פותחת לאונג’ טבעוני
הכירו את נתח הבשר היקר בעולם
בתי אוכל סודיים בצפון

לא רק לנשים בהריון. סוכריות מקל סבא בטעם מלפפונים חמוצים:

מקלות הסבא בטעם חמוצים של חברת “Accoutrements” מגיעים באריזה ממותגת המונה שש יחידות בצבע ירוק ולבן, ומחירם 7-9 דולר. החברה מלאת העוז אחראית גם על מוצרים משלימים בסגנון “מתנות שיפחידו את סבתא”, דוגמת סוכריות מקלות סבא בטעמי בייקון, ואסאבי, סרירצ’ה ורוטב צלי. מעניין מתי ישכילו בחברה להשיק ליין המוקדש לטעמי קניידלך.

המהפך הדרמטי של צ’רי גרסיה

אין דרך קלה יותר לספר את זה. אחרי שלושה עשורים בהם כיכב כאחד האהובים בתולדות בן אנד ג’ריס, הצ’רי גרסיה עובר מהפך ומחליף את טעם הבסיס משמנת דובדבן לשוקולד קלאסי. השינוי הדרמטי הוא חלק ממהלך ה-“Flavor Flip”, במסגרתו יעברו חלק מהטעמים הקלאסיים של חברת הגלידות מהפכים זמניים ויושקו בגרסאות שונות. גרסת השוקולד היא הסנונית הראשונה, וכבר זוכה לאינספור סיקורים ואזכורים, אחד מהם, שנועד כנראה להקהות את הכאב בקרב המתאבלים, הוא סרטון המוקדש לעוגת לבה מושחתת על בסיס הגלידה החדשה-ישנה.

לא קל, אבל יש תקווה. עוגת לבה מושחתת על בסיס הצ’רי גרסיה החדש:

נכון להיום אפשר להשיג את המהדורה השוקולדית המוגבלת רק מעבר לים, כך שאם אתם מתכננים טיול לתפוצות, כדאי להצטייד ולרוץ לספר לחברה איך זה מרגיש לשבור שגרה. לאלו שעדיין לא מעכלים את הבשורה, נספר ששאר מרכיבי הגלידה נותרו זהים, כך שחפירה עיקשת של הכפית במעמקי הפיינט תניב עדיין המון חתיכות דובדבנים וצ’אנקים של שוקולד.

יום משמח לאוהבי השוקולד. קבלו את צ’רי גרסייה החדש:

הגאונות היפנית במהדורת חורף

ה-vending machines היפניות הן מסמליה הבולטים והמוכרים ביותר של יפן. אפשר לרכוש בהן מיני מזונות, משקאות קרים וחמים, חותמות יפניות עם סמניית השם, פיתיונות דיג, קלפי תפילה מסורתיים, פרחים, ספרים וגם קונדומים ותחתונים ארוזים למתנה. כעת מצטרף לליין המוצרים רכש חדש ומוערך: מרק דמי גלס בפחית, שנמכר בתחנות הרכבת המרכזיות וזוכה להילולים ותשבחות.

הבר האמסטרדמי נוחת בתל אביב
איך מעשנים חלה?

התחליף ההומני לקאפ נדלס. דמי גלאס בפחית:

הפחית, שמחירה עומד על 1.5 דולרים, מצטרפת למרק צ’אודר תירס שנמכר במכונות רבות ובימי החורף מתפקד על תקן משקה פופולרי שמחליף את הקפה החם. מהדורת הדמי גלס של יצרנית המשקאות Pokka Sapporo, אמנם עדיין קשה להשגה וטרם השיגה את מרק התירס במדד הפופולריות, אך מי שטעם, תיעד בבלוג או באינסטגרם תחת האשטאג “מושלם” והוסיף שמדובר במרק נהדר, נאמן למקור, בעל טעם בשרי מובהק, מרקם קרמי ורושם כללי מצוין שמקשה על הלוגם להאמין שמדובר במשהו שמגיע מפחית. זכרו זאת בפעם הבאה שאתם פוזלים לעבר מנה חמה.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *