חיפוש מתקדם

הנתחים הסודיים – ויסבראטן

את הויסבראטן תזהו בזכות צבעו הורדרד וצורתו המשולשת. בניגוד לנתחים אחרים הוא מתייבש בקלות בתהליך הצלייה וכבישה או בישול בנוזלים מחמיאים לו יותר.

על הנתח

הויסבראטן הוא נתח אחורי, עגול וחלק. הוא נחשב לנתח מאוד יבש עם מעט שומן. קל לזהות אותו בזכות צבעו הורדרד הבהיר וצורתו המשולשת, אשר הופכת אותו למתאים למילוי. טרם השימוש בו הוא זקוק לריכוך ממושך.

עשו ואל תעשו

הויסבראטן פחות מתאים לצלייה משום שהוא מתייבש בקלות. מומלץ להכין ממנו קרפצ’יו בפריסה דקיקה מאוד או לטחון אותו בעזרת סכין חדה להכנת טרטר. ניתן גם לפרוס אותו דק ולהקפיץ אותו קצרות במחבת חמה או לשלב אותו בתבשילי קדירה עשירים ברוטב.

אצל הקצב

משקל כל נתח כ-2 ק”ג.

 מבשלים עם ויסבראטן:

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *