חיפוש מתקדם

הרפתקאות מתוקות

הם מחזירים אותנו לילדות ומעלים חיוך בלתי נשלט על הפנים. בשנים האחרונות קונדיטורים רבים זיהו את הפוטנציאל המפוספס שלהם והפכו ממתקים מתועשים לקינוחים מתוחכמים. כבר לא מפתיע למצוא אותם בחלון הראווה של קונדיטוריות בוטיק או בתפריט של מסעדה נחשבת. מיכל פינקלמן, קונדיטורית בכירה ב”דנון”, שהתמחתה במיטב בתי הספר לקונדיטוריה בפריז וניהלה את הקונדיטוריה של “רביבה וסיליה”, תכניס אותנו לעולם הקסום של ממתקים ביתיים ותלמד שלב אחר שלב כיצד מכינים שלושה ממתקים נוסטלגיים בטעמים עכשוויים

foodie_3064

סדנה מעשית להכנת ממתקים תוצרת בית ב”דנון – בית הספר למקצועות הקולינריה”
19/8, יום שישי, 10:00

בסדנה נכין:
מרשמלו עבודת יד בטעמי קסיס, פסיפלורה, מנגו, תות וקוקוס
מרמלדה על בסיס מחיות פרי טריות במגוון טעמים
“חלביצה” נחדש את חטיף הנוגט המסורתי עם טעמים ים תיכוניים

מחיר: 210 שקל לסדנה. משך הסדנה כ-4 שעות.

“דנון” הוא בית ספר מתקדם ועדכני ללימוד מקצועות הקולינריה, המציע מסלולי לימוד לשפים ולאנשי מקצוע בכל הרמות. סגל השפים והמרצים של בית הספר מורכב משפים וקונדיטורים מובילים בעלי ניסיון רב-שנים בתפקידי הדרכה בכירים.
לראשונה בית הספר פותח את שעריו בפני חברי מועדון פודי לסדרה של סדנאות קצרות וממוקדות, שיועברו ע”י הסגל הבכיר. הסדנאות הן מעשיות – כל משתתף יכין את המנות שיילמדו בשיעור וייצא מצויד בידע הנדרש כדי לשחזר אותן בבית.
רח’ התערוכה 3 תל אביב, מתחם יריד המזרח, נמל תל אביב

תנאי ביטול עסקה:
עד 10 ימים לפני האירוע – ללא דמי ביטול
בין 10 ימים ועד יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 50%
יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 100%

 

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *