חיפוש מתקדם

השף הטוב ביותר בהודו מגיע לישראל

לקראת שבוע הקולינריה ההודית יגיע לראשונה לישראל השף ההודי Sanjeev Kapoor ל-3 ארוחות מיוחדות בבית המלון "המלך דוד" ירושלים
מנגו מורג' מאקהני (Mango Murgh Makhani)
מנגו מורג’ מאקהני (Mango Murgh Makhani). קרדיט: sanjeevkapoor.com

שגרירות הודו בישראל בשיתוף מלונות דן מציגים את “שבוע הקולינריה ההודית” במסעדת La Regence במלון “המלך דוד” ירושלים. לקראת “שבוע הקולינריה ההודית” יגיע לראשונה לישראל השף Sanjeev Kapoor, שנחשב לשף הפופולארי והחשוב ביותר בהודו אשר נבחר לשף ההודי הטוב ביותר על ידי ממשלת הודו.

שף Sanjeev Kapoor
שף Sanjeev Kapoor

Sanjeev Kapoor יחבור לדודו ביטון, שף מלון “המלך דוד” ירושלים, ויחדיו הם יבשלו וייצרו מנות הודיות אותנטיות וכשרות שיצטרפו לתפריט של מסעדת La Regence במלון ל-3 ארוחות מיוחדות בלבד.

בין המנות:
• בהאטי קה מורג’ (Bhatti Ka Murgh) – חתיכות עוף מבושלות על העצם בתוך רוטב בהאטי – הגרסה ההודית של ברביקיו. מחיר: 62 ₪.
• קבב גאלוטי (Galouti Kabab) – קציצות של כבש טחון מטוגנות במחבת tawa הודי. מחיר: 75 ₪.
• מנגו מורג’ מאקהני (Mango Murgh Makhani) – חתיכות עוף על גריל עם רוטב עגבניות בשילוב עם חתיכות מנגו. מחיר: 120 ₪.
• נאלי רוגאן ג’וש (Nalli Roganjosh) – כבש מבושל בתוך רוטב מסאלה חריף עד שהוא מגיע למצב רך מאוד. מחיר: 190 ₪.
• דאם גוסט ביריאני (Dum Gosht Biryani) – חתיכות עסיסיות של צלעות כבש בבישול ארוך עם תבלינים ואורז בסמטי ב-DUM – כלי הודי לבישול איטי. מחיר: 145 ₪.

הארוחות יוצעו בין התאריכים: 17-19/5/16, החל מהשעה 19:00 במסעדת La Regence במלון “המלך דוד” ירושלים.
בנוסף, בית הספר לבישול “דן גורמה” תל-אביב יציע סדנאות בישול מקצועיות עם השף ההודי. הסדנאות יתקיימו ב-22 בחודש בשעות הבוקר ואחר הצהריים.

אתר מסעדת La Regence במלון “המלך דוד”: www.la-regence.co.il

טלפון להזמנות: 02-6208795

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *