חיפוש מתקדם

זה טבעוני? 10 מתכוני הקינוחים הטבעוניים שאנחנו הכי אוהבים

אם בעבר הכנת קינוח טבעוני מוצלח נראה לנו כמשימה בלתי אפשרית (כי איך אפשר לאפות עוגת שמרים בלי חמאה וביצים?) אנחנו שמחים לבשר שהיום, עם קצת יצירתיות וכמה תחליפים, תוכלו להכין קינוחים טבעוניים שלא מרגישים כמו חיקוי או תחליף, אלא לגמרי עומדים בזכות עצמם.

גם לטבעונים מגיע! מסתבר שבלי חמאה, ביצים או חלב עדיין אפשר ליהנות מעוגה עסיסית, מאפה שמרים ריחני ואפילו ממוס שוקולד קרמי. עם קצת יצירתיות ותחליפים ראויים, הטבעוניים יכולים להשאיר מאחוריהם את קערת הפירות היבשים ולהתנסות בהכנת קינוחים שקשה להבחין שהם נטולי ביצים או מוצרי חלב.

הגלידות הטבעוניות הכי מוצלחות
10 מתכוני החצילים שלנו

about-us
קינוחים וממתקים
למה? פתרון מושלם לטבעונים, לרגישים ללקטוז ולכאלה שמתחשק להם מוס שעולה פחות קלוריות. מאיפה הרעיון? חברה טבעונית השוויצה במתכון, אבל לא רצתה לחשוף את הסוד. עשיתי קצת חיפושים באינטרנט, שיחקתי עם כמויות, עשיתי נסיונות ובסוף הגעתי למתכון המושלם. איך זה עובד? ממיסים שוקולד ומים ומקציפים על אמבט קרח עד שהתערובת מתקררת ונוצר מוס. ומה יוצא בסוף? מוס מאוד יציב בטעם מרוכז של שוקולד. איזה שוקולד יתאים? מריר או תערובת של מריר וחלב. הכי חשוב שיהיה איכותי, כי אין כאן מה שיסתיר את טעמו של השוקולד. ראו הוזהרתם: לפני שאתם מתחילים ודאו שיש ברשותכם מיקסר ידני. חייבים לשמור על כמויות מדויקות; מדובר בסה”כ בשני מרכיבים. מקציפים בקערה גבוהה, כיוון שבתחילת התהליך התערובת משפריצה לכל הכיוונים. חייבים להתחיל את תהליך ההקצפה מייד בתום ההמסה, כשהשוקולד עדיין נוזלי וחם. איך שומרים? מכוסה במקרר 4-3 ימים. עוד קסם על הדרך: בניגוד למוסים האחרים המוס הזה לא צריך זמן קירור. קינוח מושלם על הרגע.

מוס שוקולד נטו

אולי יעניין אתכם גם:
לא רק קינוחים – כל המתכונים הטבעוניים שלנו מחכים לכם כאן
החיים הם פיקניק (של בנדיקט)
21 סיבות לאהוב את הקיץ

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *