חיפוש מתקדם

טברנה חדשה על גלגלים מבית היוצר של גיא פרץ

גיא פרץ, יזם הקולינריה שבעברו ניתן למצוא ייעוץ לבתי מלון רבים וספרי בישול פרי עטו, מפציע שוב עם "טברנה אקספרס".

Tavern_650x500

השף גיא פרץ הוא אחד השפים היזמים הפרועים ביותר שהיו פה. הוא כבר הוציא לאור שורה של ספרים, ובהם ספר אודות המטבח המרוקאי בשיתוף “על השולחן”. לפני כשנה עוד שלטו האחים גיא ונאור פרץ באימפריה של מזון, אשר בה היה ניתן למצוא את אולם השמחות “פברז’ה” בנס ציונה והאחריות למזון ולמשקאות בכמה בתי מלון. אלא שהממלכה קרסה ופשטה את הרגל, לדברי פרץ, בשל תרגיל עוקץ שהופעל עליהם.

אפשר לעשות טברנה גם בבית: מתכון למוסקה יוונית קלאסית   

אלא שאצל פרץ, ההתאוששות מהירה כבזק. מסעדת “גספצ’ו” במלון הולידיי-אין אשקלון מופקדת כבר שנים תחת ניהולו ובנוסף הוא נותן ייעוץ קולינארי למוסדות. לאחרונה, הקים פרץ את פרוייקט הדגל החדש שלו: “טברנה אקספרס – חווייה קולינרית על גלגלים” – משאית אוכל שמגיעה לאן שצריך ואירועי טברנה בכל שעה ולכל סוג של אירועים. בתפריט: ארוחת בוקר חלבית עם מאפים כמו ספנקופיטה, גבינות, דגים, ציזיקי, יוגורט ומזטים. ישנה גם אופציה לגריל יווני עם בשרים, אוכל רחוב יווני עם סופלאקי, ג’ירוס ועוד סוגי בשר שונים.

התוכנית לעתיד – טברנות מסוג זה בשווקים וקניונים.

לפרטים – 052-4350061

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *