חיפוש מתקדם

כתום לוהט: שיא עונת המנגו

גילוי נאות: אנחנו אוכלים את המנגו שלנו לבד, בעמידה ומעל הכיור ומתענגים על כל ביס, אז אתם יכולים לתאר לעצמכם את השמחה שאחזה בנו כשקיבלנו השראה למנות שמשתלבות נהדר עם הפרי האקזוטי האהוב עלינו.

אצלנו בארץ המנגו משחק תפקיד בעיקר במיקום האסטרטגי שלו בפלטת הפירות (בזמן שאנחנו מנשנשים את הגלעין מעל הכיור בלי בושה), אבל במטבח האסייתי הוא כוכב: בסלטים רעננים הוא משתלב נהדר עם החריפות האופיינית, במנות העיקריות הוא מעניק מתיקות ועסיסיות למנות עוף ודגים ובקינוחים הוא מסתדר מצוין עם חלב קוקוס ופירות אחרים.
שיא עונת המנגו (ורגע לפני שנפרד ממנו בצער), היא הזדמנות מצוינת לשחק עם הפרי האקזוטי ולשלב אותו במגוון מנות קיציות וצבעוניות ולא שגרתיות: מרק קר, מנות עוף ודגים ואפילו בתוך לחמניה מאודת.

לא רק מנגו:
עומדים בפיתוי? מכניסים את התאנים למטבח
משדרגים הכל עם ענבים

אולי יעניין אתכם גם: 
מידע שימושי, טיפים ורעיונות לקראת החגים
המנות האהובות עלינו מהגיליון החדש בארוחת חג אחת
מדריך הלחם הביתי השלם של אורי שפט

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *