חיפוש מתקדם

לאן הולך חמודי?

השף התפעולי של מסעדת "מגדלנה" הודיע שהוא עוזב את המסעדה לטובת פרויקט חדש בחיפה
אחמד (חמודי) עוקלה
אחמד (חמודי) עוקלה. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

חמודי עוקלה, השף התפעולי של מסעדת “מגדלנה” ומי שאחראי להצלחת המסעדה ביחד עם יוסף (זוזו) חנא הבעלים, עוזב את מגדלנה לטובת פרוייקט חדש בחיפה. מדובר בשידרוג של מסעדת “שוואטינא” שנמצאת בחוף בת גלים. חמודי מתאר את האוכל כ”דרום איטלקי – גלילי”. נראה שהכוונה היא להקים מעל מסעדת “שוואטינא” הנוכחית קומה שנייה שתוקדש לבישולו של חמודי.

חמודי נכנס לראשונה למטבח המקצועי בגיל 16, היום הוא בן 28 והוא הבן הצעיר של משפחה ממוצא בדואי בת 11 אחים. הוא זכה לתהילה לראשונה בזכות התוכנית “משחקי השף”, בה הוא נחשב כאחד מהמועמדים המובילים לזכייה. בסוף שנת 2013 השף זוזו חנא פתח את מסעדת “מגדלנה” בצומת מגדל שבצפון ואליו הצטרף חמודי כשף התפעולי של המסעדה. שנה לאחר מכן חמודי הוכתר על ידי המגזין “על השולחן” בשיתוף יקב רמת הגולן, כאחד מהשפים הצעירים והמבטיחים של השנה.
בדף הפייסבוק שלו כתב חמודי על פרידתו ממסעדת “מגדלנה” (סימני הקריאה במקור):

“כל התחלה יש סוף!!!
כמו שכולם כבר יודעים אני עוזב את מגדלינה היקרה!!!
בהזדמנות זו אני רוצה להגיד תודה לאיש היקר שעומד בראש הפירמידה – שף זוזו יוסף חנא !!
איתך עברתי שלוש שנים, למדתי ממך הרבה דברים, איש כל כך מיוחד ולא סתם הגעת לאן שאתה!!
זוזו- אדם ואישיות נהדרת, ראוי אתה לכבוד ולתפארת.
מגדלינה יקרה בשבילי ובשבילך בנינו אותה יחד, עבדנו שעות על גבי שעות כדי לעשות הכי טוב, הצלחנו להקים מסעדה מיוחדת ויוקרתית עם אוכל אותנטי נהדר ומיוחד !!
תודה רבה לך על זה שנתת לי להוביל את המערכת הגדולה הזו !!
תמיד חיזקת אותי, עזרת, הדרכת, גרמת לי להיות בנדאם אחר.
אני לא נפרד ממך לעולם אנחנו עוד נעשה משהו מיוחד ביחד, אך אני חייב להמשיך בדרך שלי, בדרך שאני מאמין ומדמיין האוכל !!
תודה לכל הצוות היקר !
מגדלינה מסעדה מאוד חזקה ואני מאמין שתמשיך להתקדם ולהשתפר עוד יותר.
תודה לכל הלקוחות שתמיד חיפשו איפה חמודי !! תודה על הפרגון !! תודה על ההזדמנות…
אני יוצא לדרך אחרת למקום חדש לאוכל אחר !!
תודה”

זוזו חנא
זוזו חנא. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

שף זוזו חנא מסר בתגובה שמסעדת “מגדלנה” ממשיכה לפרוח כרגיל ובזמן הקרוב הוא ייכנס בעצמו למטבח עד שתסתיים הכשרת הצוות הוותיק והחדש שגוייס למסעדה.

למתכון גלילי סולת וגבינה במילוי עלי בר של זוזו חנא

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *