חיפוש מתקדם

לא עומדים בפיתוי: שיא עונת התאנים

רכות, מתוקות, מתפקעות מעסיס והופכות כל מנה לחגיגה מפתה - מנצלים את שיא עונת התאנים כדי לשלב אותן בסלטים, מאפים וקינוחים קיצים.

תאנה מסתדרת יופי עם מתוק וגם עם מלוח. היא מככבת בריבות וטארטים; אפשר לצלות אותה בגריל עם קצת סוכר ולהגיש כקינוח מעל קרם פטיסייר; ואפשר גם לשלב אותה בעוגות בחושות – היא עוזרת לשמור על הלחות והעסיסיות של העוגה גם אם מקצצים בכמות השומן, בלי שזה יורגש בטעם ובמרקם.
באגף המלוחים התאנה מאוד אוהבת כבד עוף בליווי רוטב עשיר ואלכוהולי על בסיס יין מרסלה או פרנו. החיבור שלה עם טעמים מעושנים מאוד מוצלח, וכך גם עם גבינות עיזים ואגוזים.

זו העונה גם שלהם:
משדרגים הכל עם ענבים
מי הכי יפה בכל העיר?

אולי יעניין אתכם גם: 
סודות האירוח של הפאוור קאפל הירושלמי
אלה המתכונים שהכי אהבתם החודש
הילדים לא ישאירו פירור

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *