חיפוש מתקדם

להרוג טורקי ולנוח

צוות השפים יפתח שולחן ברוח המייהנה (הטברנה הטורקית), יעמיס עליו אינספור צלוחיות ויגיש את הפרשנות המעודנת שלו למטבח הטורקי. במהלך הארוחה הם יספרו על המחקר שערכו סביב המתכונים האותנטיים, הסיפורים שמאחוריהם וחומרי הגלם שמאפיינים את המטבח הטורקי.

foodie_306

השפים אריק דרחני ומולי מגריסו יארחו אתכם למשתה טורקי במסעדת “אונזה” ביפו
21/8, יום ראשון, 18:30

ראשונות
פוקאצ’ה שמן זית ועגבניות
פאבה לימה קרם לימה וחריף של חומוסיות
סלט חצילים חם יוגורט ופיסטוקים
ג’י’ג’יק יוגורט סמיך, מלפפונים, שמיר ונענע

עיקריות
סלט כרוביות מטוגנות עם בצל סגול, טחינה, עלים, סלסה עגבניות, פטה ואריסה
פצ’אנגה בוריק סיגרים ממולאים בפסטורמה, כרישה, קשקבל וסחוג עלי גפן
באן מנסף שפונדרה טלה, פטרוזיליה, שקדים, איולי סלק והל
קרפאצ’ו טבולה מוסר ים, סלט טבולה, לבנה, נענע ופטרוזילה
מחבת פירות ים שרימפס, קלמארי, גרגרי חומוס, ארטישוקים ברוטב מרינייר-ראקי
פידה ביאנקה עבדורחמאן מאפה שמרים עם קרם בזיליקום, גבינות מאיסטנבול ותרד בר
לחמא בעג’ין של בשר טלה קצוץ, בצל מקורמל, טחינה, עגבניות, פטרוזיליה ובהראט יפואי
שווארמה דונר מבשר טלה עם יוגורט, עגבנייה, בצל חריף וסלט עשבים

משהו מתוק
סוטלאץ’ פודינג אורז טורקי
קראמבל פיסטוק עם גלידת בננות מקורמלות ושקדים
מלבי קוקוס עם פירות מיובשים וקרם לוטוס טחינה

שותים
יין באדיבות יקב Tulip
מים וסן פלגרינו, תה וקפה

מחיר: 220 שקל בלבד. כולל שירות ושתייה
כל המנות מוגשות למרכז השולחן.
אונזה: רח’ רבי חנינא 3, שוק הפשפשים, יפו

תנאי ביטול עסקה:
עד 10 ימים לפני האירוע – ללא דמי ביטול
בין 10 ימים ועד יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 50%
יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 100%

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *