חיפוש מתקדם

לעולם בעקבות המשמש: 10 מתכונים עם הפרי הנחשק

עונת המשמשים רק התחילה וכבר עומדת להסתיים, זמן נהדר לנצל את הפרי הבשרני והמפונק של העונה במגוון תבשילים וקינוחים.

הבעיה היחידה שלנו עם משמשים היא העונה הקצרה שלהם: הם מבליחים בתחילת הקיץ לביקור קצרצר ולפני ששמים לב הירקן מבשר שהעונה הסתיימה. בדיוק מהסיבה הזו נהוג לבשל בעיקר עם משמשים מיובשים ולנסות לשמר את הפרי הכתום והבשרני בכל דרך אפשרית. רגע לפני שאנחנו נאלצים להפרד ממנו פעם נוספת, אספנו עבורכם עשרה מתכונים שעושים שימוש במשמשים – טריים ומיובשים.

מהר לפני שייגמר:

מכינים כל השנה:

אולי יעניין אתכם גם:
קבלו את הגיליון החדש שלנו לפני כולם!
בחושות של קיץ
אתם מוזמנים למסיבת פיצה

 

 

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *