חיפוש מתקדם

לשחק בגינת זן של אקלרים ולקטוף אבני שוקולד אכילות

ואיזה כיף שגם יובל בן נריה המוכשר מעורב בעניין
האומץ לנגוס באבן מול הצורך במתוק. עץ הקינוחים של טאיזו ונספרסו | צילום: אנטולי מיכאלו
האומץ לנגוס באבן מול הצורך במתוק. עץ הקינוחים של טאיזו ונספרסו | צילום: אנטולי מיכאלו

לא כל יום אנחנו מפרגנים למהלך שיווקי של חברה גדולה, אבל כשמדובר על כזה שמצ’פר את הצרכן, אנחנו לגמרי בעד, במיוחד אם מעורב בעניין הרבה שוקולד. במסגרת השקת תערובות קפה בטעמי וניל וקרמל למגזר העסקי, חברה נספרסו לאשת התוכן אפרת אנזל (שגם כותבת ב”על השולחן”), לשף יובל בן נריה ולקונדיטורית אנה שפירו ממסעדת טאיזו, ויחד יצרו את הגרסה שלהם לסיפור עמי ותמי, מינוס המכשפה הרעה. 

> רות אוליבר משחקת עם קפה ויוצרת את הקינוח החורפי המושלם

התשובה המתוקה לריואנג'י. גינת זן אכילה | צילום: אנטולי מיכאלו
התשובה המתוקה לריואנג’י. גינת זן אכילה | צילום: אנטולי מיכאלו

התוצאה: החל מהיום (12.12) ועד רביעי (14.12) יוזמנו אורחי המסעדה בתום הארוחה לעלות לקומה 15 בבניין לוינשטיין (בו ממוקמת המסעדה), ולטייל בין שלושה חללי קינוחים שעוצבו על ידי סטייליסט המזון עמית פרבר והוכנו על ידי תלמידי “בית ספר לקונדיטוריה אסטלה”. בראשון מצטיידים המבקרים בספל קפה וכדור מוזהב גדול ומרובה מרקמים משוקולד, שיוצא מתוך כיפת קרח ובתוכו קרמל טופי שקדים ואגוזים.

> קפה וגבינה? תתפלאו כמה זה טעים

צילום: אנטולי מיכאלו
פירוטכניקה בטעם שוקולד. צילום: אנטולי מיכאלו

בחלל השני נמצאת גינת זן העשויה סוכר חום וחלוקי נחל, שעליהם מונחים שלושה אקלרי קרמל במלית שומשום שחור וקרמל, קרם קוקוס מקורמל וגם שוקולד חלב וקרמל. למרות שקצת חבל להרוס, המבקרים מוזמנים לשלוף חלוק נחל מהמיצג היפני, להשתמש בו כצלחת ולאכול את האקלרים שעל גביו. חלל שלישי מוקדש לעץ אבנים אכילות שמתנשא לגובה שני מטרים ומזמן קטיף ונגיסה באבן ממוס שוקולד חלב ופטריית פורצ’יני. המייצגים האכילים יגובו במוזיקה מעמדת הדי.ג’יי ויוצעו חינם אין כסף לאורחי המסעדה בתאריכים האמורים. אנחנו היינו וטעמנו, ואחרי מנה הגונה של קפאין שהציף כל נים ונים, אנחנו ממליצים בחום על עיגול השוקולד האימתני, שמתחרה בקלות בספל הקפה על תואר הממריץ האפקטיבי ביותר.

צילום: יעל רייף
עמי ותמי, גרסת הפנטזיה. עץ הקינוחים | צילום: יעל רייף
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *