חיפוש מתקדם

‭”‬עוגה” ‬למנה‭ ‬עיקרית‭ ‬- סדנת מנות רושם לחג עם רות אוליבר

רות‭ ‬אוליבר‭ ‬נותנת‭ ‬טעימה‭ ‬מגיליון‭ ‬החג‭ ‬ורעיון‭ ‬מבריק‭ ‬לאירוח‭ ‬ב‭"‬דנון - בית הספר למקצועות הקולינריה”.

למה להסתפק רק בחלה עגולה? המנה העיקרית שלכם יכולה להפוך למעין עוגה גדולה שתפאר את שולחן החג.
רות אוליבר, מתכונאית, מחברת ספרי בישול ומורה ותיקה לבישול וקונדיטוריה, מדגימה כמה מנות רושם שתרצו להכין בחג הקרוב:

  • מלפוף – עוגת כרוב טבעונית מולאת באורז, פטריות, מנגולד ועגבניות.
  • סינייה משודרגת – תבשיל בורגול מתובל עם עגבניות צלויות, בשר טחון וטחינה.
  • מקלובה סופריטו – עוגת אורז עם תפוחי אדמה, הרבה בצל ושוקי עוף.
  • עוגת סושי – שכבות אורז, חביתה יפנית עם עשבי תיבול וספייסי סלמון.

הסדנה תתקיים ביום חמישי 7.9 בשעה 17:00, ב”דנון — בית הספר למקצועות הקולינריה”. הסדנה מלאה – ניתן להרשם לרשימת ההמתנה

במהלך‭ ‬הסדנה‭ ‬ייטעמו‭ ‬כל‭ ‬המנות‭ ‬שיוכנו | מתכונים מודפסים יחולקו למשתתפים | משך הסדנה כ-4 שעות.
מחיר:  250 ש”ח למשתתף.

mak_650
צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

דנון הוא בית ספר מתקדם ועדכני ללימוד מקצועות הקולינריה, המציע מסלולי לימוד לשפים ואנשי מקצוע בכל הרמות. סגל השפים והמרצים של בית הספר מורכב משפים וקונדיטורים מובילים בעלי ניסיון רב שנים בתפקידי הדרכה בכירים.
בהמשך לשיתוף הפעולה עם מועדון פודי בית הספר דנון פותח את שעריו בפני חברי המועדון לסדרת סדנאות קצרות וממוקדות שיועברו על ידי סגל בית הספר.

כתובת: התערוכה 3 תל אביב, מתחם יריד המזרח, נמל תל אביב.

תנאי ביטול עסקה:

עד 10 ימים לפני האירוע – ללא דמי ביטול
בין 10 ימים ועד יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 50%
יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 100%

מעוניינים להרשם? מלאו את פרטיכם ונחזור אליכם בהקדם:
שימו לב – מקומכם יישמר רק לאחר יצירת קשר עמנו ומסירת פרטי אמצעי תשלום.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *