חיפוש מתקדם

מלאים בכל טוב – סדנת מאפים אתניים עם רות אוליבר

סדנת מאפים אתניים ממולאים בהנחיית רות אוליבר ב”דנון — בית הספר למקצועות הקולינריה”.

“מלאים בכל טוב” – סדנת מאפים אתניים ממולאים עם רות אוליבר, בה נלמד להכין מגוון מאפים ממולאים ממטבחים שונים, עם ניחוחות וטעמים האופיינים לכל מטבח:

  • עטאייף דייגים – פנקייק מהמטבח הערבי, ממולא בתבשיל דג בסגנון שווארמה.
  • פריקסה – מיני לחמניות מטוגנות מהמטבח הטוניסאי ממולאות בכל טוב.
  • גוז’גיז’ה – כיסני שמרים בוכריים ממולאים כבש ובצל.
  • גוזלמה – מאפה בצק יוגורט מהמטבח הטורקי, ממולא בגבינות ותרד.

הסדנה תתקיים ביום חמישי 22.6 בשעה 17:00, ב”דנון — בית הספר למקצועות הקולינריה”.

כל המאפים יוגשו לטעימות | מתכונים מודפסים יחולקו למשתתפים | משך הסדנה כ-4 שעות.
מחיר:  250 ש”ח למשתתף.

*ההרשמה נסגרה, לא נותרו מקומות פנויים*

oliver_650
צילום: דניאל לילה

דנון הוא בית ספר מתקדם ועדכני ללימוד מקצועות הקולינריה, המציע מסלולי לימוד לשפים ואנשי מקצוע בכל הרמות. סגל השפים והמרצים של בית הספר מורכב משפים וקונדיטורים מובילים בעלי ניסיון רב שנים בתפקידי הדרכה בכירים.
בהמשך לשיתוף הפעולה עם מועדון פודי בית הספר דנון פותח את שעריו בפני חברי המועדון לסדרת סדנאות קצרות וממוקדות שיועברו על ידי סגל בית הספר.

כתובת: התערוכה 3 תל אביב, מתחם יריד המזרח, נמל תל אביב.

תנאי ביטול עסקה:

עד 10 ימים לפני האירוע – ללא דמי ביטול
בין 10 ימים ועד יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 50%
יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 100%

מעוניינים להרשם? מלאו את פרטיכם ונחזור אליכם בהקדם: 

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *