חיפוש מתקדם

מסיבת פיצה

אנחנו מזמינים אתכם להניח את הטלפון ולוותר על השליח, היום אתם מכינים בעצמכם את הפיצות - מההתחלה ועד הסוף. עם בצק ביתי שתופח לאיטו, רוטב שהכנתם בעצמכם ותוספות קצת יותר מענייניות מבצל וזיתים - מסיבת הפיצה שלכם עומדת להיות המסיבה הכי טובה בעיר. הדליקו את התנור והדקו היטב את הסינר, Buon appetite! במסיבת הפיצות שלנו נחגוג עם סלט אנטיפסטי לצד פוקאצ'ה שתמיד מצליחה, פיצות וברוסקטות מגוונות ואפילו פיצת אגסים, דבש ומרציפן לקינוח.

מה שותים?

צילום: גל בן זאב

גמלא סנג’ובזה 2014 עמוד היין

לחוות את איטליה עם הזן הכי איטלקי שיש – סנג’ובזה. מתלווה נהדר למנות האיטלקיות הקלאסיות ומצליח להפתיע בריכוז טעמים וסיומת טעימה.

הר חרמון אדום 2016 עמוד היין

“יין הבית” של היקב מצליח במשימה…השילוב הנגיש בין 5 הזנים הקלאסיים הופך אותו למתאים במיוחד גם למאכלים מהמטבח האיטלקי.

 

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *