חיפוש מתקדם

מסע קרניבורי סביב העולם – סדנה מעשית עם השף אבי שטייניץ

לא חייבים להתעסק שעות עם נתח בשר כדי לקבל מנת רושם שקרניבורים יאהבו. בחירת הנתח הנכון, טיפול מדויק ומעט יצירתיות יבטיחו מנות מעוררות התפעלות לאירוח או ארוחה רומנטית. השף אבי שטיייניץ ילמד אתכם להכין 6 מנות מפתיעות, טעימות וכמובן מהירות, שתוכלו להגיש בגאווה בלי לבלות יום שלם במטבח.

אבי שטייניץ סדנה קרניבוריתבשר מהיר – סדנה מעשית עם השף אבי שטייניץ –  אזלו המקומות!


24 בנובמבר, יום חמישי, 17:00


בסדנה נכין:

טטאקי בקר יפני עם חציל טמפורה, קרמל סויה ושיטאקה
באו סיני במלית שפונדרה
ערייס נצרתי
קבב מקסיקני עם קרם תירס וריבת פלפלים
צ’אך עגל עם אורז ירוק, שקדים ורכז רימונים
קוביות צ’אך עגל מתובלות על חציל קלוי, טחינה גולמית וצנוברים

משך הסדנה כ-4 שעות | מחיר: 240 שקל

אזלו המקומות!

“דנון” הוא בית ספר מתקדם ועדכני ללימוד מקצועות הקולינריה, המציע מסלולי לימוד לשפים ולאנשי מקצוע בכל הרמות. סגל השפים והמרצים של בית הספר מורכב משפים וקונדיטורים מובילים בעלי ניסיון רב-שנים בתפקידי הדרכה בכירים.
לראשונה בית הספר פותח את שעריו בפני חברי מועדון פודי לסדרה של סדנאות קצרות וממוקדות, שיועברו ע”י הסגל הבכיר. הסדנאות הן מעשיות – כל משתתף יכין את המנות שיילמדו בשיעור וייצא מצויד בידע הנדרש כדי לשחזר אותן בבית.
רח’ התערוכה 3 תל אביב, מתחם יריד המזרח, נמל תל אביב.

תנאי ביטול עסקה:
עד 10 ימים לפני האירוע – ללא דמי ביטול
בין 10 ימים ועד יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 50%
יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 100%

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *