חיפוש מתקדם

סדנה וארוחה ב”ז’אז’ו וינו” – חוויית טעימה מיוחדת במינה: משדכים יין ובירות לתפריט טעימות יצירתי

סומלייה הבית של "ז'אז'ו וינו" ואלעד חורש מנהל תחום הקולינריה במבשלות קרלסברג ישראל, ינחו קרב ענקים של טעמים, ניחוחות והרמוניה ויבחנו יחד עם המשתתפים כיצד האוכל מושפע מהמשקה המלווה אותו

סומלייה הבית של “ז’אז’ו וינו” ואלעד חורש מנהל תחום הקולינריה במבשלות קרלסברג ישראל, ינחו קרב ענקים של טעמים, ניחוחות והרמוניה ויבחנו יחד עם המשתתפים כיצד האוכל מושפע מהמשקה המלווה אותו.
24 במרץ, יום שישי, 12:00

תפריט:
סביצ’ה דג ים, שומשום שחור, תירס וביצי סלמון
מרק שעועית לימה, ארטישוק ירושלמי צלוי עם פיסטוק מסוכר ופסטו טרגון
כרישה צלויה בקרם פרמזן, יין שרי ואגוזי לוז
בוראטה מפורקת — על ספונג’ פיסטוק עם תאנים צלויות
נתחי פילה ושייטל קצוצים על ברוסקטה וביצת עין שליו

קינוחים:
מוס שוקולד עם קראמבל קקאו מלוח, טראפלס וטוויל קקאו
סמיפרדו ברולה גראם מסאלה עם קראמבל בריוש ופרי העונה
עוגת גבינה — סבלה בראטן, אגוזי לוז, תותים וסירופ ליים

שתייה:
מים מינרליים רגילים ומוגזים, אספרסו וכמובן המון יין ובירה
245 שקל למשתתף כולל שירות
ז’אז’ו — דוד אלעזר 27 תל אביב

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *