חיפוש מתקדם

סדנת אוכל רחוב הודי

שף חגי לרנר, מנהל מגמת הבישול בבית הספר הקולינרי "דנון" בסדנה מלאה בניחוחות וטעמים נפלאים מהמזרח

פראתה קריספית עם קציצת טלה, פיש אנד צ’יפס נוסח הודו, פאני פורי במילוי פיקנטי ולקינוח כדורי גולאב ג’אמון מבושמים. שף חגי לרנר, מנהל מגמת הבישול ב”דנון” (שעבד במסעדות מיתולוגיות כמו “תפוח זהב” ו”קרן” והיה שף במסעדת “ג’ויה”), מספק הצצה טעימה לחוצות ושווקים של תת היבשת ומוסיף למנות מעט שף-שיק.

foodie1_650_500

בתפריט
פאני פורי עם אלו דאם — חטיף פריך ממולא בתבשיל פיקנטי של תפו”א ועגבניות
פאקורה ירקות ודג עם צ’אטני כוסברה וקוקוס
פראתה קריספית עם קציצות טלה חריפות ברוטב קשיו ויוגורט
גולאב ג’מון — כדורי גבינה מטוגנים בסירופ ארומטי

במהלך הסדנה נטעם מכל המנות שיודגמו • מתכונים מודפסים יחולקו למשתתפים • משך הסדנה כ-4 שעות • 240 שקל למשתתף

נותרו מקומות אחרונים, מהרו להרשם!

foodie_650_500

דנון הוא בית ספר מתקדם ועדכני ללימוד מקצועות הקולינריה, המציע מסלולי לימוד לשפים ואנשי מקצוע בכל הרמות. סגל השפים והמרצים של בית הספר מורכב משפים וקונדיטורים מובילים בעלי ניסיון רב שנים בתפקידי הדרכה בכירים.
בהמשך לשיתוף הפעולה עם מועדון פודי בית הספר “דנון” פותח את שעריו בפני חברי המועדון לסדרת סדנאות קצרות וממוקדות, שיועברו על ידי סגל בית הספר.
רח’ התערוכה 3 תל אביב, מתחם יריד המזרח, נמל תל אביב

תנאי ביטול עסקה:
עד 10 ימים לפני האירוע – ללא דמי ביטול
בין 10 ימים ועד יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 50%
יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 100%

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *