חיפוש מתקדם

סדנת שמרים בניחוח אירופאי

אלכס ברמן — קונדיטור מוכשר ("בראון") מזמין את חברי foodie ללמוד את רזי בצקי השמרים הקלאסיים

סדנת שמרים בניחוח אירופאי עם הקונדיטור אלכס ברמן ב”דנון” – בית הספר למקצועות הקולינריה – 23 במרץ, יום חמישי, 17:00 – אזלו המקומות!

משפחת בצקי השמרים היא אינסופית. לסדנה הזאת בחרנו בשניים מעניינים במיוחד: פרסבורגר ובצק בריוש כרוך. הראשון פריך ונותר דק לאחר האפייה; השני חמאתי, עשיר ותפוח. לאחר היכרות עם שני הבצקים נלמד כיצד מכינים מאפים ממולאים בפירות, גבינה ועוד. את הסדנה ינחה אלכס ברמן – קונדיטור צעיר ומבטיח, המנהל כיום את מחלקת המאפים של רשת “בראון”.

בתוכנית:
– פרסבורגר פרג קלאסי
– מאפה גבינה
– מאפה שקדים ותפוחים מתובלים
– טארט כרוך עם טופי ואגוזים
– בריוש כרוך מבושם בהדרים

במהלך הסדנה נטעם מכל המאפים שיודגמו |  מתכונים מודפסים יחולקו למשתתפים | משך הסדנה כ-5 שעות והיא משלבת התנסות והדגמה פרונטלית

240 שקל למשתתף

תנאי ביטול עסקה:
עד 10 ימים לפני האירוע – ללא דמי ביטול
בין 10 ימים ועד יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 50%
יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 100%

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *