חיפוש מתקדם

סודות הפטיסרי עם אלון שבו

אלון שבו — קונדיטור מוכשר ("שולחן", "חדר האוכל") ומנחה סדנאות קונדיטוריה מבוקש, מזמין את חברי foodie למרתון קינוחים במיטב המסורת של הפטיסרי הצרפתי הקלאסי.
אלון שבו וקינוחים
צילום (משמאל לימין): בן יוסטר, אנטולי קריניצקי, אלון שבו ומתן כץ

סדנת קונדיטוריה מעשית עם הקונדיטור אלון שבו ב”דנון — בית הספר למקצועות הקולינריה” – 29 בדצמבר, יום חמישי, 17:00 – אזלו המקומות!

במהלך הסדנה נכין יחד מגוון קינוחים מרהיבים ומוקפדים עם טאץ’ אישי:

– מקרונים בשלושה טעמים
– מילפיי קרם אגוזי לוז ושכבת קראנץ’ שוקולדית
– טארטלטים עם שכבות שוקולד וציפוי מבריק

מחיר: 250 שקל | משך הסדנה כ-4 שעות.

דנון: רח’ התערוכה 3 תל אביב, מתחם יריד המזרח, נמל תל אביב

“דנון” הוא בית ספר מתקדם ועדכני ללימוד מקצועות הקולינריה, המציע מסלולי לימוד לשפים ואנשי מקצוע בכל הרמות. סגל השפים והמרצים של בית הספר מורכב משפים וקונדיטורים מובילים בעלי ניסיון רב שנים בתפקידי הדרכה בכירים.
בהמשך לשיתוף הפעולה עם מועדון פודי בית הספר “דנון” פותח את שעריו בפני חברי המועדון לסדרת סדנאות קצרות וממוקדות, שיועברו על ידי סגל בית הספר. הסדנאות הן מעשיות — כל משתתף יכין את המנות שיילמדו בסדנה וייצא מצויד בידע הדרוש כדי לשחזר אותן בבית.

מספר המקומות מוגבל, הקדימו להירשם: טל’ 03-6488898

תנאי ביטול עסקה:
עד 10 ימים לפני האירוע – ללא דמי ביטול
בין 10 ימים ועד יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 50%
יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 100%

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *