חיפוש מתקדם

עדכון למנויי המגזין: מעכשיו, על השולחן איתכם בכל מקום!

מעכשיו, "על השולחן" ילווה אתכם גם בטאבלט ובסמארטפון!

מנוי לעל השולחן

מנויים יקרים,

אנו שמחים להודיעכם על שינויים מרגשים שייעשו בפעילות המגזין “על השולחן” בשנת 2017. החל מחודש ינואר יופיע המגזין במקביל הן בדפוס והן בגרסה דיגיטלית באפליקציה מתקדמת לטאבלטים ומחשבים ביתיים (ובהמשך גם לסמארטפונים). זאת, בין היתר, במענה לבקשות של קוראים רבים לאורך השנים האחרונות. בכך אנו הולכים בעקבות מגזינים מובילים בעולם כמו “דונה היי”, “בון אפטיט”, עיתון ערוץ האוכל האמריקני ורבים אחרים.

מדובר בפיתוחים חדשניים בקנה מידה עולמי, הכוללים, בין היתר, אפשרות לשילוב קטעי וידאו, חיפוש בתוך גיליון ובין הגיליונות השונים באפליקציה, יצירת רשימת תכנים מועדפים בגיליון ועוד. כל גיליון דיגיטלי יכיל כתבת בונוס מבין הכתבות הנפלאות שפורסמו במגזין לאורך שנות קיומו  או קטעים מתוך ספרים שהוצאנו לאור והמהדורות אזלו מן החנויות. את כל אלה יקבלו המנויים הוותיקים של “על השולחן” בלא כל תוספת תשלום. במהלך חודש ינואר יקבל כל מנוי שם משתמש וסיסמה שיאפשרו לו הורדה חופשית של הגיליונות לאפליקציית “על השולחן” (האפליקציה תוצע להורדה ללא תשלום בחנויות האפליקציות של אפל וגוגל). לאחר הורדת גיליון, אין צורך בחיבור לאינטרנט, כך שתוכלו לגשת לתכני המגזין מכל מקום.
עם צאת כל גיליון חדש נשלח לטלפון הנייד שלכם התראה כדי שלא תפספסו אף גיליון.

 

במסגרת השינויים, החל משנת 2017 המגזין “על השולחן” ייצא לאור  9 פעמים בשנה במקום 12. עם זאת כל גיליון  יכיל יותר תכנים ויותר מתכונים כך שבסיכום השנתי היקף החומר המערכתי לא יקטן. בנוסף: מעת לעת נעלה לאפליקציה חוברות וספרי מתכונים שיהיו זמינים להורדה בחינם למנויי “על השולחן”בלבד.
מחיר גיליון בודד במכירה בחנויות וברשתות יעמוד מחודש ינואר על 49 שקלים. מחיר המנוי השנתי לא ישתנה וימשיך לעמוד על 429 שקלים לשנה, כולל המנוי הדיגיטלי

הודעה חשובה: הגיליון הבא, הוא גיליון האפייה השנתי המורחב שלנו, ייצא לאור באמצע חודש פברואר.

אנו מקווים כי תיהנו מן השינויים והשיפורים ונשמח לקבל הערות והצעות.

בברכה,
ז’אנה גור,
עורכת ראשית

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *