חיפוש מתקדם

על השולחן ברשת: לא תאמינו אבל זה כשר לפסח!

השבוע ב"על השולחן ברשת": מפבלובה מלכותית לקינוח ועד פיצה לחול המועד - 10 מאפים שלא תאמינו שהם כשרים לפסח
al_hashulcha...
shaar_301_241

השבוע ב”על השולחן ברשת”:

  • מפבלובה מלכותית לקינוח ועד פיצה לחול המועד – 10 מאפים שלא תאמינו שהם כשרים לפסח
  • כל מה שמארח מצטיין צריך לדעת לקראת הערב הגדול
  • ברגע האחרון: מתכון לחרוסת בריאות
  • נתקעתם בלי עיקרית? עשרות מתכונים מחכים לכם בעמוד מתכוני הפסח באתר “על השולחן”!

סופשבוע נעים,
מערכת על השולחן

בחנו את עצמכם: מי היה המסעדן שהיה?

הוא בכלל היה קניין של האו”ם וכבר בגיל צעיר טייל בעולם ואפילו לאפגניסטן הגיע. לימים הקים בעירו הצפונית מסעדה שהיא שילוב של שמו ושם של דג ואחר כך העביר אותה קצת דרומה. למרות חזותו – הוא לא רב ואפילו לא דתי. מי האיש? התשובה בסוף הניולזטר.

yonatan_234_...

מורה נבוכים למארחים

איך מתארגנים? כמה קונים? ואיפה לעזאזל מוצאים מפה שתכסה שולחן ל-30 איש? התייעצנו עם הסטייליסטים שלנו ועם קייטררים מובילים, נברנו בגליונות עבר והרכבנו מדריך שיאפשר לכם להפיק אירוע לתפארת, לזכות בהערצת הדודות ולסיים את החג שפויים
shipud_234_246
השנה “אסם” הכינה לכם מתנת חג מיוחדת: “תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח”: מוצר מהפכני ויחיד במינו, שמאפשר להכין מגוון מאפי שמרים מתוקים ומלוחים – החל בעוגת קראנץ ועד פיצה – בגרסה כשרה לפסח ובלי לוותר על הטעם ועל המרקם.
היכנסו לאתר “בישולים” ותגלו עוד מתכונים עם התערובת החדשה!
snack_273x260
לפני כמה עשורים רק סבתות עיראקיות שילבו סילאן בתפריט ליל הסדר; היום הסילאן הוא חומר גלם מוכר ואהוב בכל בית ישראלי במשך כל השנה.
הנה מתכון לחרוסת בריאות: מיקס שמח של המון דברים שיודעים לחדש ולרענן לנו את הגוף: אגוזים, שקדים, קוקוס, שומשום ופרג וכמובן סילאן טבעי
תשובה לחידה: האיש שעשה עסקים עם האו”ם וגם יצא לאפגניסטן הוא המסעדן אורי ירמיאס, הלא הוא “אורי בורי”.
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *