חיפוש מתקדם

עשר פיצות שאנחנו אוהבים להכין בבית

פטנטים לפיצות שמכינים בכמה דקות, פיצה ללא רוטב עגבניות ואפילו פיצה מתוקה: אספנו עבורכם את עשר הפיצות שאנחנו הכי אוהבים להכין בבית ולא שכחנו את הפוקאצ'ה והקלצונה.

pizza_650המטבח האיטלקי בכלל והפיצות בפרט הפכו לתושבי קבע במטבח הישראלי, ואם בשנות ה-80′ פיצה הייתה מסתכמת בבצק עבה ובגבינה שמנונית – היום אנחנו יכולים להתלבט בין פיצה נפולטנית דקה וקריספית לבין פיצה ביאנקה עם פטריות, ופוקאצ’ה וקלצונה לא נשמעות לנו כמו מילים גסות. עם כל האהבה שלנו לפיצריות ולמסעדות איטלקיות שמגישות פיצות מעולות, אנחנו אוהבים להכין את הפיצה שלנו בעצמנו ולהרגיש לכמה רגעים כמו פיציולים: מכינים בצק ורוטב עשיר ומתחילים לשחק עם התוספות והגבינות באין סוף וריאציות. אספנו עבורכם את עשרת הפיצות שאנחנו הכי אוהבים להכין בבית: פיצות קלאסיות, פיצות מהירות עם פטנט ואפילו פיצה מתוקה:

ויש גם מדריך להכנת פיצה ביתית
מכירים את השף של “קפה איטליה”?

 

רוצים לקבל את גיליון השבועות שלנו לפני כולם?
כל מתכוני הפיצה והפוקאצ’ה שלנו מחכים לכם כאן
לא השתכנעתם? הנה בכל זאת 10 הפיצות הטובות בארץ

 

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *