חיפוש מתקדם

עשרת מתכוני הפסטה שלנו לשבועות

לקראת שבועות אספנו את עשרת מתכוני הפסטה האהובים עלינו: מנות קלילות ורעננות, בשילוב תעוזה ים תיכונית ופטנטים להכנה בצ'יק. חג שמח!

די בטוח לטעון שהמטבח האיטלקי נטמע היטב כאן בארץ. לראיה, באחד מהחגים הכי ישראליים שלנו אנחנו נוהגים להכין מגוון מנות שמקורן בארץ המגף, בראשן מנות הפסטה על כל צורותיה: לזניות, רביולי, קנלוני וספגטי בשילובים מגוונים בין רוטב לגבינה, בשידוך אנטיפסטי או ירוקים ועם התאמות חצופות למטבח הישראלי, שמעדיף מנות קלילות ורעננות. כך למשל הפכנו מנת סלט אהובה לפסטה קלילה, העזנו לשלב לימון ברוטב לספגטי והוספנו פנימה גבינה גרוזינית. לקראת שבועות קבלו את עשרת מתכוני הפסטה שאנחנו הכי אוהבים להכין בבית:

רוצים לקבל את גיליון השבועות שלנו לפני כולם? 

 

ממשיכים להתכונן לשבועות עם:

 

מנות הפסטה של שבועות
לעשרת הפשטידות האהובות עלינו
ויש גם פיצות!

 

 

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *