חיפוש מתקדם

פסטיבל איטליה בשרתון תל אביב

לכבוד חגיגות יום הרפבוליקה האיטלקי יתקיים במלון שרתון בתל אביב פסטיבל איטלקי בין התאריכים ה-6 עד ל-30 ביוני. במסגרת הפסטיבל תתקיים סדנת בישול מיוחדת עם השף מיקלה בוזטו - ואתם יכולים לזכות בכרטיס מוזל לסדנה!
פסטיבל איטליה
שף מקס מריולה

רוצים לזכות בכרטיס במחיר סמלי של 50 ש”ח לסדנת הבישול עם שף מיקלה בוזטו?

כל מה שאתם צריכים לעשות זה להשאיר שם מלא+טלפון ואתם נכנסים להגרלה!
במידה וזכיתם אנחנו ניצור איתכם קשר טלפוני למימוש הסדנה.

קישור ל-Event בפייסבוק

בהמשך לחגיגות יום הרפובליקה האיטלקי (Festa della Repubblica) החל ב-2 ליוני, מלון שרתון תל אביב בשיתוף שגרירות איטליה בישראל, משרד הסחר האיטלקי ומכון התרבות האיטלקי יקיים פסטיבל איטלקי בין התאריכים ה-6 עד ל-30 ביוני.  

כחלק מפסטיבל איטליה, מסעדת הדגל של מלון שרתון תל אביב, אוליב ליף, תארח את השף-סלב האיטלקי, מקס מריולה אשר מגיע לראשונה לישראל בעבור הפסטיבל. שף מריולה בשיתוף השף האיטלקי של מסעדת אוליב ליף, מיקלה בוזטו, יצרו תפריט איטלקי המבוסס על חומרי גלם איטלקיים, טריים וכשרים ומציע מנות איטלקיות אותנטיות.

שף מריולה יבשל במסעדת האוליב ליף בין התאריכים 7-9/6 והתפריטים המיוחדים יוגשו במסעדה עד ה-30 ליוני.

בנוסף, מרפסת מסעדת האוליב ליף, הצופה לים התיכון תציע אפריטיבו איטלקי, הכולל בר קוקטליים ומנות איטלקיות קטנות. א’-ה’, 17:00-22:30.

במסגרת הפסטיבל תתקיים סדנת בישול עם שף מיקלה בוזטו בתאריך 20.06, בין השעות 14:30-17:00, בה המשתתפים יכינו מנות איטלקיות בהדרכת שף, כגון: פרחי זוקיני מטוגנים, ניוקי ברוטב תרד ואגוזי לוז ונקטרינות אפויות ממולאות בפונדנט שוקולד.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *