חיפוש מתקדם

פסטיבל הקולינריה הבינלאומי חוזר!

13 מהמסעדות המדוברות בעולם: מדרום אמריקה, דרך אסיה ועד אירופה והמטבח הנורדי היצירתי – מגיעות לתל אביב
650x500_2
The Musket Room – Chicken | צילום: Signe Birck

פסטיבל הקולינריה הבינלאומי אשר מפגיש בין המסעדות והשפים הטובים בעולם, חוזר בנובמבר עם 13 מסעדות חדשות. כל מסעדה בינלאומית שולחת את השף הראשי וצוותו, לשבוע במטבח של מסעדה מובילה בתל אביב. בכל מסעדה מארחת, יוגש תפריט טעימות המציג את מנות הדגל של המסעדה האורחת, בשילוב טעמים וחומרי גלם מקומיים בהשראת השף המקומי.

בין שלל המסעדות והשפים הכוכבים – מניו יורק, פריז, מדריד, קופנהגן, ליסבון, ניו דלהי, בנגקוק, לימה, לה פז ועוד – צפויות להגיע 5 מסעדות המדורגות ברשימת World’s 50 Best Restaurants היוקרתית והמשפיעה ביותר בעולם, 3 מסעדות בעלות כוכב מישלן, ומסעדה אחת, שגם מכוכבת בשני כוכבי מישלן וגם מדורגת ברשימת הטובות בעולם.

חידוש נוסף השנה: את תפריטי הטעימות במסעדות ילוו תפריטי קוקטיילים מיוחדים ומקוריים אשר יירקחו על ידי המיקסולוגית הבינלאומית אייבי מיקס, שזכתה בתואר הברמנית הטובה ביותר בארה”ב לשנת 2015. מיקס תעבוד בצמוד לצוותים על מנת להתאים לסועדים ליווי מדוייק של טעמים.

650x500
מימין לשמאל למעלה: שף ברק אהרוני , שף הלל תווקלי , שף אוראל קמחי, שף חיים כהן, שף שאול בן אדרת, שף ויקטור גלוגר, שף שחף שבתאי. מימין לשמאל למטה: שף יריב מלילי, שף יובל בן נריה, שף יהונתן ברבי, שף אביב משה , שף אורי שטייברג, , שף אוהד סלומון. | צילום: אביב חופי

13 המסעדות המארחות בתל אביב שלקחו עליהן את אתגר הלימוד והביצוע הן מהמובילות בישראל. שש מהן השתתפו בפסטיבל בשנה שעברה: טאיזו, יפו תל אביב, קופי בר, פאסטל, קלואליס והתרנגול הכחול. מצטרפות אליהן: הבית התאילנדי, מלון מונטיפיורי, דה נורמן, פופינה, ניטן תאי, קוואטרו, וגם ליליות הכשרה.

המחיר279 ₪ לארוחת טעימות מלאה, או 239 ₪ למחזיקי כרטיס American Express פלוס קוקטייל של GREY GOOSE במחיר מיוחד של 25 ₪. (במסעדות, טאיזו וניטן תאי, יעלה המחיר ל-319 ₪, ו-279 ₪ למחזיקי כרטיס American Express).
מכירת הכרטיסים לארוחת טעימות במחיר קבוע, תפריט ערב, ימים ג’-שבת, החל מהשעה 18:30 מתבצעת מראש ובאתר הפסטיבל בלבד: www.roundtablestour.com

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *