חיפוש מתקדם

סדנת קינוחים לשבועות עם אלון שבו

אלון שבו — קונדיטור מוכשר (“שולחן”, “חדר האוכל”) ומנחה סדנאות מבוקש, מדגים הכנה של קינוחים מרהיבים שיקשטו את שולחן החג וישאירו רושם רב על האורחים.

בתפריט
אקלר “סנט הונורה” במילוי קצפת מסקרפונה ווניל ובציפוי קרמל.
טארטלט אישי עם קרם גבינה, מוס מנגו, שקדים קלויים וגלסאז׳ מנגו.
טירמיסו אישי עם בישקוטים בהכנה ביתית.

במהלך הסדנה נטעם מכל הקינוחים שיודגמו • מתכונים מודפסים יחולקו למשתתפים • משך הסדנה כ-4 שעות והיא משלבת התנסות והדגמה פרונטלית • 250 שקל למשתתף

נותרו מקומות אחרונים, מהרו להרשם!

shabo_650

דנון: רח’ התערוכה 3 תל אביב, מתחם יריד המזרח, נמל תל אביב

“דנון” הוא בית ספר מתקדם ועדכני ללימוד מקצועות הקולינריה, המציע מסלולי לימוד לשפים ואנשי מקצוע בכל הרמות. סגל השפים והמרצים של בית הספר מורכב משפים וקונדיטורים מובילים בעלי ניסיון רב שנים בתפקידי הדרכה בכירים.
בהמשך לשיתוף הפעולה עם מועדון פודי בית הספר “דנון” פותח את שעריו בפני חברי המועדון לסדרת סדנאות קצרות וממוקדות, שיועברו על ידי סגל בית הספר. הסדנאות הןן מעשיות — כל משתתף יכין את המנות שיילמדו בסדנה וייצא מצויד בידע הדרוש כדי לשחזר אותן בבית.

מספר המקומות מוגבל, הקדימו להירשם: טל’ 03-6488898

תנאי ביטול עסקה:
עד 10 ימים לפני האירוע – ללא דמי ביטול
בין 10 ימים ועד יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 50%
יומיים לפני האירוע – דמי ביטול בסך 100%

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *