חיפוש מתקדם

ריפוי בקיפול: פרויקט הכיסנים הגדול

הם נפוצים בסין, תאילנד וויאטנאם אבל גם במטבח הערבי והבוכרי; מתוקים ומלוחים, מטוגנים, מאודים או אפויים - הגיע הזמן להודות שאנחנו מכורים לכיסנים. מנצלים את ימי החופש האחרונים למדיטציה מרגיעה במטבח לתרפיה של מילוי וקיפול (ואכילה!)

אחרי ארבע ארוחות חג, אחרי לילה באוהל בכנרת ועוד שני לילות במדבר, אחרי שמיציתם את כל האטרקציות שיש לחגים להציע (כולל קטיף תירס, תצפית על עופות נודדים ופארק טרמפולינות עמוס ומיוזע) – די, התעייפתם.
בימי החופש האחרונים שלכם אתם מתכננים להתבצר במטבח לכמה שעות של מדיטציה קולינרית שקטה. ההצעה שלנו: סדנת כיסנים מרחבי העולם – מסאקו סאי גאי תאילנדי ועד פיסלייה ערבי, מהר גאו סיני ועד גושט גידג’ה בוכרי.
גאים בתוצאות? שתפו אותנו בעמוד הפייסבוק!

אולי יעניין אתכם גם: 
בכל זאת מארחים? הנה ארוחה קלילה לימי החג האחרונים
← החיים בפיתה: מנות העראייס הטובות בת”א
10 רעיונות לבראנץ’ של חג

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *