חיפוש מתקדם

שאלון השניצל הגדול

פעם אחת ולתמיד: קודם קמח ואז ביצה? ומה עדיף, פירורי לחם או פנקו? מלאו את שאלון השניצל הגדול שלנו ותוכלו לזכות בפרסים! תוצאות הסקר והטיפים המובילים יפורסמו בגיליון אוגוסט של "על השולחן".

דק או עבה, עם או בלי קמח, מטוגן או אפוי, השניצל הוא ללא ספק, אחד מהמאכלים האהובים במטבח הישראלי. למרות ואולי בגלל הביתיות והיומיומיות שלו, הוא הפך למנת חובה ברוב הבתים, עם או בלי קטשופ.
לכל אחד יש את הדרך שלו להכין שניצל: יש כאלה שמוסיפים חרדל לבלילת הביצה, כאלו שמשרים את חזה העוף במרינדה שמוסיפה עסיסיות וטעם ואחרים מתפרעים עם ציפוי קוואקר או בפירורי ביסלי.
גלו לנו את הדברים הקטנים שהופכים את השניצל שלכם לטעים במיוחד, התוצאות והטיפים המנצחים יתפרסמו בגיליון אוגוסט של “על השולחן” ובין המשיבים יוגרלו חמישה מנויים דיגיטליים שנתיים למגזין!

השאלון נסגר, תודה למאות המשיבים! שמות הזוכים יפורסמו בקרוב בעמוד הפייסבוק שלנו, שווה לעקוב. 

קדימה, מתחילים:

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *