חיפוש מתקדם

שלוש מנות בשר שתרצו להכין בחג הקרוב

עיקרית מרשימה לערב החג, פשטידת מצות ביתית או מנה איטלקית מלאת סטייל -לחג הקרוב בחרנו עבורכם 3 מנות בשר שתרצו להכין. והשוס? לא צריך לריב על הפילה האחרון שנשאר אצל הקצב או להוציא הרבה כסף על אנטריקוט - את כל המנות מכינים מנתחי בשר בקר טרי ואיכותי פחות מוכרים ויותר זולים, שמתאימים בול למשימה.

לערב החג – רוסטביף צלוי הרבה זמן

רוסטביף הוא בחירה קלאסית בערב החג, אבל השנה החלטנו להעמיד במרכז השולחן אונטריב – נתח שבדרך כלל נשלח לטחינה. הוא זול בהרבה מפילה או אנטריקוט, אבל מתייצב בגאווה למשימת הצלייה והופך בקלות לרוסט חגיגי.
נתח מרשים כזה לא זקוק לתוספות משוכללות לצידו – כאן הלכנו על קלאסיקות שיקבלו טוויסט: תפוחי אדמה מעוכים קלות שנאפו עם מרווה וסלט עשבי תיבול במקום סלט ירוק קלאסי.

ליום שאחרי – פשטידת בשר לפסח

פשטידת מצות היא אחד מהמאכלים שכל ילד שגדל בבית ספרדי מחכה להם בכיליון עיניים. במתכון של שי-לי ליפא משתמשים בבשר בקר טחון טרי ואיכותי, מוסיפים תפוחי אדמה מבושלים והמון בצל מטוגן מתקתק ועוטפים הכל במצות שנותנות לה מראה של דוגמנית.
מוסיפים צמד סלטים יצירתיים ויש לכם צהריים קלילים ליום שאחרי או לחול המועד.

מארחים בסטייל בחול המועד – ויטלו טונאטו

המנה הזאת של עינב אזגורי היא שיא השיק: פרוסות דקיקות של בשר ספוג בארומות עדינות של עישון, רוטב קרמי ועדין ושם איטלקי מסקרן. עינב משתמש בנתח וייסבראטן מיושן היטב, שיש בו טעמי בשר מודגשים והוא זול יחסית.
את הויטלו טונאטו בחרנו להגיש עם לחמניות פסח אווריריות ורוטב צ’ימיצ’ורי עוקצני, ליצירת כריכים אלגנטיים.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *