חיפוש מתקדם

12 המתכונים הבלתי נשכחים של שי לי ליפא

השבוע ב"על השולחן ברשת": אין באמת צורך להציג בפניכם את שי לי ליפא: מתכונאית מחוננת, מגישה אהובה של תכניות טלוויזיה ומחברת ספרי בישול. המתכונים של שי לי תמיד עובדים, נגישים, ברורים, עושים חשק להיכנס למטבח, להתנסות בדברים חדשים ובעיקר - לארח! הנה 12 המתכונים שלה שפשוט לא נמאס לנו להכין.

במהלך 27 שנות הפעילות של מגזין “על השולחן” זכינו לעבוד לצד עשרות שפים, קונדיטורים ומתכונאים מהשורה הראשונה של הקולינריה הישראלית. אחת מנשות המקצוע הבולטות ביותר היא שי-לי ליפא.
שי-לי הפכה את צמד המילים “רושם בקלות” לאמנות – האוכל שלה אלגנטי ומרשים, אבל ביתי ונגיש; היא מארחת קפדנית למופת, אבל משרה אווירה נינוחה על האורחים שלה וגורמת לכל אירוע חגיגי, קטן כגדול, להראות כמו משחק ילדים.
כל מתכון של שי-לי מצויד בפטנטים, קיצורי דרך וטיפים מבריקים שהפכו אותה לאושייה קולינרית מוּכּרת בכל בית: מתכונאית מחוננת, מגישה אהובה של תכניות טלוויזיה ומחברת ספרי בישול, ביניהם “המטבח הבלקני שלי” בהוצאת “על השולחן”.
לא היה פשוט לבחור רק 12 מבין עשרות המתכונים של שי לי באתר, אבל אחרי סינון מוקפד, הנה הם כאן לפניכם.
איזה מתכון של שי לי נכנס לארסנל שלכם? ספרו לנו בפייסבוק!

אולי יעניין אתכם גם: 
12 המתכונים הבלתי נשכחים של מיכל מוזס
ברונטיות נהנות יותר: 5 כללי הזהב לבראוניז מושלמת
עזבו את המרק ואת הפוך: 13 דרינקים שיחממו לכם את החורף

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *