חיפוש מתקדם

12 עוגות גבינה שאתם חייבים להכין

לגבינה יש חמיצות עדינה, מרקם חלק וסמיך וטעם שמשתלב היטב עם מגוון שותפים כמו קפה, שוקולד או פירות. כל אלה הופכים אותה למתאימה במיוחד לעוגות וקינוחים, לא רק בשבועות.

כדי שתוכלו לבחור רק מהטובות ביותר אספנו את מתכוני עוגות הגבינה הטובים ביותר מכל הזמנים מעוגת גבינה אפויה שלא יכולה ליפול, עוגת גבינה שמגישים בכוסות, עוגת גבינה פירורים קלאסית וגם עוגות גבינה עם שדרוגים שישאירו את האורחים פעורי פה.

מתכון עוגת גבינה טרופית אפויה בצנצנת
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
  1. אישית ומעודנת – עוגת גבינה טרופית אפויה בצנצנת של מיקי שמו
עוגת גבינה עם טרוף רוזמרי
צילום: דניאל לילה

2. מילוי מפתיע של שוקולד נוסטלגיעוגת גבינה עם טרוף רוזמרי של אורן גירון

ניו ניורק צ’יז קייק עם זיגוג גבינת שמנת וקרמל
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

3. קלאסית עם הפתעות לוטוס בתחתית ובציפויניו יורק צ’יז קייק עם זיגוג גבינת שמנת וקרמל של מיכל מוזס

עוגת גבינה טופי קרמל
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

4. להיט אמריקאי עם תוספת של קראמבל קקאו – עוגת גבינה טופי קרמל של סאני דרעי

עוגת גבינה עשירה
צילום: דניאל לילה

5. עוגת גבינה שלא יכולה ליפול (וללא גלוטן!)עוגת גבינה עשירה של איריס גלברט

עוגת גבינה ניו יורק
צילום: דניאל לילה

6. קרמית ורכה עם 7 הצעות לשידרוגיםעוגת גבינה ניו יורק של קרין גורן

עוגת שכבות שוקולד וקרם גבינה
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

7. שילוב מנצח של גבינה ושוקולדעוגת שכבות שוקולד וקרם גבינה

עוגת שוקולד לבן ומסקרפונה
צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

8. עוגת הגבינה הקלה ביותר שתכינו – עוגת שוקולד לבן ומסקרפונה של איריס גלזר

טירמיסו נשיקות
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

9. עוגת רושם עם מרנג קפהטירמיסו נשיקות של מיכל מוזס

עוגת גבינה קרה
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

10. עוגה שמכינים ב-10 דקות (לא כולל זמן קירור) – עוגת גבינה קרה של סאני דרעי

עוגת ביסקוויטים ומסקרפונה
צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר

11. וריאציה אלגנטית על עוגת הביסקוויטים שגדלנו עליה – עוגת ביסקוויטים ומסקרפונה של חן שוקרון

עוגות אישיות של גבינה ורוזטה במילוי ענבים ופטל
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

12. הן רק נראות מקצועיות, ההכנה שלהן קלי קלות – עוגות אישיות של גבינה ורוזטה במילוי ענבים ופטל של רות אוליבר

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *