חיפוש מתקדם

6 דרכים שונות להכין קבב

אולי יותר ממנות בשר אחרות, הקבב זוכה לשלל גרסאות ממטבחים שונים: לכל מטבח יש את ה"טריקים" הסודיים שלו לקבלת קבב עסיסי ומוצלח וכל אחד אוהב אותו אחרת. לקראת יום העצמאות אספנו עבורכם שש דרכים שונות להכין את הקציצה הישראלית האהובה.

kabab_new1_650

עם או בלי שיפוד, מבשר בקר, טלה, עוף או אפילו דג, בפיתה או בצלחת, הקבב הוא אחד מהמנות האהובות בארוחת “על האש”. יש כל-כך הרבה דרכים, שיטות וחומרי גלם איתם אפשר לכין קבב מוצלח ועסיסי. יש שטוענים שהכנת קבב, החל משלב בחירת הבשר, דרך הלישה ובחירת התבלינים הנכונים ועד לשלב הצלייה – היא תורה שלמה. לכבוד יום העצמאות איגדנו עבורכם שש דרכים שונות מוצלחות במיוחד להכין קבב על האש, אז קדימה, להתחיל לנפנף!

לעוד טיפים להכנת קבב מוצלח:

סודות הקבב
קבב, מלך המנגל

 

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *