רינת צדוק
סל וחומר
סל וחומר
מפתחת המתכונים המוכשרת של מאפיית לחמים, חולמת וחיה אוכל מילדותה. רוחשת חיבה עזה לתוצרת מקומית טרייה ולמתכונים בריאים ונגישים עם טעם וריח של בית. כותבת את הטור סל וחומר.
עצמאים בשטח: מתכונים צמחוניים ליום העצמאות
סלטים, מאפים וקינוחים שמתכתבים עם הטעמים החרוכים של הגריל. רינת צדוק מכינה מלווים מושלמים לכל מה שיורד מהמנגל
השנה הזאת לימדה אותנו לא מעט על פיקניקים ועל היערכות מראש לאפשרויות חדשות ומפתיעות. אם בשנה
שעברה נאלצנו לוותר על הטעמים החרוכים שמאפיינים את הפיקניקים המסורתיים של יום העצמאות, השנה אפשר להכין בבית מנות מלאות בטעמי אש, לצאת איתן החוצה, אם רוצים – ולשדך אותן לכל מה שנצלה על גחלים.
הכנתי ממרחים, מאפים וקינוחים, שינעימו את ההמתנה לבשר או לדגים, יהוו אלטרנטיבה לצמחונים או טבעונים או יהפכו לארוחה נהדרת.
פולנטה עלי גפן, ענבים צלויין וזעתר
מסבחה גזר ועדשים עם כרובית צלויה
עוגת סולת כוסמין ופירות צלויים עם סירופ אניס ולואיזה
סלט פלפלים טריים וממרח שקדים ולימון כבוש