• גבינת צ'דר
    גבינת צ'דר
  • גבינת צ'דר
    גבינת צ'דר
  • גבינת צ'דר
    גבינת צ'דר
  • גבינת צ'דר
    גבינת צ'דר

המרקם שלה חלק וחמאתי והיא נפלאה כתוספת לתבשילים וסלטים, וכן לצד כוס יין אדום

7 במאי 2019

גבינת הצ'דר של ברבר'ס היא בין גבינות הצ'דר הטובות בעולם, הסוד לטעמה המשובח הוא השימוש בחלב כפרי מקומי, מכפר צ'דר, בתרביות לקטיות מסורתיות ובתהליך ייחודי הנקרא "צ'דרינג". בתהליך זה נחתך הגבן לקוביות גדולות אשר מונחות אחת על השניה במשך ימים ארוכים.
הליך זה מייבש את המים העודפים ומעניק לגבינה את המרקם המתפורר והייחודי לה. בכדי להקנות את הצבע הכתום לצד‘ר מוסיפים נגיעה של צמח האנאטו. הצ'דר במחלבה מיושנת החל מ-240 ימים בגרסתה היחסית צעירה ועד וינטג' צ'דר שמיושנת 18 חודשים ובעלת צבע צהבהב טעם חריף. המרקם שלה חלק וחמאתי והיא נפלאה כתוספת לתבשילים וסלטים, וכן לצד כוס יין אדום.