אבאל'ה

פוריה 12, יפו
אבאל'ה. צילום: איל גוטמן
אבאל'ה. צילום: איל גוטמן
על המסעדה

באבאל'ה שבשוק היווני ביפו מחבר השף יגאל מולנר אוכל, אנשים ואלכוהול, ומבשל את הדברים שהוא הכי אוהב: מאפה סגנאקי תרד וכרשה עם גבינת חלומי מרמת הגולן; כנאפה ברווז וקרם חציל שחור, ועוד מנות שהן פרשנות אישית למטבח יפואי־בלקני. תפריט אלכוהול במחיר נגיש הולך יד ביד עם האוכל הצבעוני והלא מעונב.

טלפון: 03-6983883
כתובת: פוריה 12, יפו
שעות פתיחה:
יום ראשון
יום שני
יום שלישי
יום רביעי
יום חמישי
יום שישי
שבת