חיפוש מתקדם
אפייה חורפית

האורח הצונן והנחשק כבר בדרכו אלינו; אפשר להרגיש אותו מתקרב עם כל טמפרטורה שצונחת ועם כל משב רוח קריר שחודר דרך החלון.
אחת הדרכים הנעימות והריחניות לקבל את פניו היא עם עוגה שיצאה הרגע מהתנור. עכשיו, כשהטמפרטורות המתונות מאפשרות לנו להדליק תנור בלי להזיע ולעבוד עם בצק בלי שיידבק לנו לידיים – סוף סוף חזר לנו החשק לאפות: עוגות מתוקות עם אגסים, פרג ומרציפן, ערמונים או פרג; או מאפים מלוחים שמתפרעים עם גבינות חרפרפות, עשבי תיבול ועוד הרבה הפתעות. למרות שחלק מהמתכונים עלולים להראות מעט מורכבים – עם הבצקים המוכנים של “מעדנות” המיקסר שלכם יכול להרשות לעצמו תנומת חורף ואתם יכולים להרשות לעצמכם שנ”צ.

 

 

860x90_2

 

 

באנר פרסומי