חיפוש מתקדם
בורקס וחברים

למרות ששורשיו טמונים בכלל בטורקיה ובמדינות הבלקן, הבורקס, על כל צורותיו וטעמיו, הוא אחד המאכלים האהובים והנפוצים ביותר במטבח הישראלי. התענוג של בצק ממולא בכל טוב, אגב, לא שמור לארצות הבלקן בלבד אלא מככב גם במטבח הגרוזיני והערבי, בדמותם של החצ’אפורי והפטאייר. על מנת לקצר את ההמתנה לבורקס המיוחל ולהפוך את התהליך לידידותי וקל יותר, אתם מוזמנים להשתמש בבצקים המוכנים והאיכותיים של “מעדנות”. לא משנה איזה בורקס או מאפה מתחשק לכם, השימוש בבצק מוכן מקצר משמעותית את משך ההכנה כך שממש בקרוב תוכלו ליהנות ממאפה ביתי חם וטרי מעשה ידיכם.

860x90_2