חיפוש מתקדם
תור הזהב של הקוקטיילים
משהו מסעיר קרה לעולם האלכוהול בעשור האחרון. הקוקטיילים, שפעם זוהו עם צבעים זרחניים ומטריות מנייר, עברו לקדמת הבמה והפכו לאחד הענפים המרתקים והחדשניים של הגסטרונומיה העולמית. אפילו מקצוע חדש הומצא – לא עוד ברמן אלא מיקסולוג ומה שהוא רוקח, מערבב ומשקשק בכוס המשקה לא היה מבייש שף צמרת. אנחנו מזמינים אתכם להציץ לעולם הקסום של הכהילים, התמציות, הטכניקות והטריקים הקטנים מאחורי הקוקטיילים העדכניים והטעימים ביותר וכמובן לנסות לשחזר את הקסם גם בבית – זה פחות מסובך ממה שחושבים (בטח עבור חובבי בישול כמוכם) ולא פחות מתגמל!

התחילו לשקשק