חיפוש מתקדם
מסביב לעולם ב-8 מאפים: תחרות האפייה של על השולחן
רוצים לזכות בקורס קונדיטוריה ב"דנון - בית הספר למקצועות הקולינריה"?


עולם הקולינריה מלא במאפים מסורתיים – כאלה שפורטים על נימי הזיכרון של מי שגדלו עליהם ומזכירים להם בית וילדות. רובם נותרים עלומים מחוץ לגבולות המחיה שלהם, אבל מדי פעם מפציע מאפה עם סטאר קוואליטי, שמתבלט מעל היתר ושובה את לב ההמונים. לא תמיד ברור איך מאפה, שנותר רדום במשך 600 שנה, נעשה טרנדי. לפעמים זה קשור לשף שמחליט לשחזר עוגה מקומית נשכחת או לתמונה אחת בפינטרסט, שמציתה את דמיונם של רבבות מכורים לאפייה.
בפרוייקט הזה תמצאו שמונה מאפים שניחנו באותו קסם חמקמק. הם נולדו בפינות שונות באירופה (עם קפיצה קטנה להודו); על חלקם, כמו הקנלה מבורדו או הספוליאטלה האיטלקי, אולי שמעתם, אבל ספק אם נתקלתם בלחם זכוכית מברצלונה או בקונכיות פודינג מליסבון. חלק מן המאפים קלים להכנה, אחרים מאתגרים יותר (הרוב נמצאים איפשהו באמצע) ולכולם יש פוטנציאל להפוך למאפה הבית הבא שלכם. ואם אנחנו כבר עוסקים בהרחבת אופקים, הכנו לכם אתגר אפייה יצירתי ונושא פרסים, המבוסס על היכולת שלכם להעניק למאפים המסורתיים הללו את הטאץ’ האישי.


עכשיו תורכם!

בחרו מתוך המתכונים שמופיעים בהמשך מאפה שאהבתם והעניקו לו פרשנות משלכם

איך עושים את זה?
משחקים עם הגודל, עם הטעמים או עם הצורה, ואפשר גם להמציא מאפה חדש לגמרי בהשראת המתכון המקורי.
צלמו את היצירה שלכם והעלו לעמוד התחרות בדף הפייסבוק של “על השולחן” בצירוף הסבר קצר

שני המאפים המצטיינים יזכו את יוצריהם בקורס קונדיטוריה בן 21 מפגשים ב”דנון – בית הספר למקצועות הקולינריה”
רחוב התערוכה 3 נמל תל אביב, מתחם ירידה המזרח, מבנה 10, תל אביב


* העלאת התמונות תתאפשר רק עד ה-23.3
* לתקנון התחרות
* לצפייה אופטימלית בכל המתכונים רצוי לצפות בעמוד ממחשב ולא ממכשיר סמארטפון