מתכון

גבינת פטה עם טפנאד משמשים מיובשים

יש הבדל עצום בין פירות מיובשים טבעיים לבין כאלה שיובשו עם סוכר. איך יודעים? שואלים (בחנויות טובות) או טועמים

יוני 2019
גבינת פטה עם טפנאד משמשים מיובשים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב
גבינת פטה עם טפנאד משמשים מיובשים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קוצצים דק-דק את המשמשים ומערבבים עם שמן זית. אם תוסיפו עוד שמן זית, המשמשים ישתו אותו בשמחה.

2

מערבבים עם דבש, פלפל לבן ועלי תימין.

3

מניחים קוביית גבינה בצלחת הגשה, יוצקים עליה את הטפנאד ומגישים, מומלץ עם לחם אגוזים חם.